Genshin Impact Update: download de grote patch vóór de releasedatum van Genshin 2.0 | Spellen | amusement

Spelers kunnen zich voorbereiden op de grote Genshin Impact 2.0-update van deze week door de patch vooraf te laden.

De ontwikkelaars Mihoyo hebben dit een optie gemaakt voor spelers die de populaire RPG op pc en mobiele platforms spelen.

Het goede nieuws is dat de preload vandaag live gaat, dus iedereen die van plan is de volgende patch te verkennen zodra deze live gaat, kan dat doen.

Door Genshin Impact 2.0 vooraf te laden, wordt de toegang tot het spel gemakkelijker en soepeler nadat het onderhoud is voltooid.

Pre-installatie op mobiele apparaten betekent het vooraf downloaden van delen van de patch, wat het downloadproces versnelt bij het inloggen na de update en tijd bespaart.

Wanneer de versie-update wordt uitgebracht, moeten reizigers op iOS-apparaten naar de App Store gaan en op Update tikken. Android-gebruikers kunnen de game openen en de instructies op het scherm volgen (of Google Play openen en op Update tikken).

Houd er rekening mee dat reizigers op mobiele platforms de game niet kunnen spelen terwijl de gamebronnen vooraf zijn geïnstalleerd en het wordt aanbevolen dat reizigers andere gebieden of uitdagingen voltooien die ze willen voltooien voordat ze met het pre-installatieproces beginnen.

Het voordeel van het spelen van het spel op pc is dat je het spel nog steeds kunt spelen terwijl de spelbronnen vooraf zijn geïnstalleerd.

Hierdoor is het niet mogelijk om Genshin Impact 2.0 eerder te spelen, en de grote update staat gepland voor release op woensdag 21 juli, rond 23.00 uur GMT.

Zoals hierboven vermeld, is deze optie nu beschikbaar voor spelers die Genshin Impact spelen op PS4 en PS5.

READ  Hoe gratis Fire OB28 Advance Server te downloaden 27 mei 2021

Ze zullen moeten wachten tot het onderhoud is voltooid voordat ze het downloadproces van de patch kunnen starten.

Hoe Jinshin Effect 2.0 te updaten

De ontwikkelaars Mihoyo hebben deze week een handleiding gegeven over het voorladen van de Genshin Impact 2.0-update.

De stappen zijn als volgt:

mobiele telefoon

Methode 1: Reizigers kunnen de voorinstallatie van updatebronnen starten door naar Paimon-menu > Instellingen > Overige > Bronpakket vooraf installeren te gaan.

Methode 2: Reizigers kunnen ook de pre-installatie van updatebronnen starten door op het pictogram “Resourcepakket vooraf installeren” in de linkerbenedenhoek van het inlogscherm te klikken.

Computer

Nadat de pre-installatiefunctie beschikbaar is, moet u eerst de Genshin Impact Launcher updaten. Na het updaten van de launcher, verschijnt er een “Preinstall Game”-knop links van de “Play”-knop. Klik op “Pre-install the game” om de nieuwste gamebronnen te downloaden.

Nadat de pre-installatie is voltooid en de versie-update is uitgebracht, opent u het opstartprogramma opnieuw en klikt u op “Update” om de game rechtstreeks te installeren zonder gamebronnen te downloaden.

Genshin Impact 2.0 is ingesteld om het kernspel op nieuwe manieren uit te breiden, inclusief het toevoegen van een nieuw deel van de kaart.

De releasedatum van Genshin Impact 2.0 zal gericht zijn op Inazuma, de langverwachte derde stad onder de zeven grote steden.

Inazuma omvat zes hoofdeilanden en een reeks kleinere eilanden verspreid over de oceaan, elk met zijn eigen unieke landschap en geschiedenis.

Het Grand Shrine of Narukami en de heilige sakura op Mount Narukami Island zullen een centraal punt zijn, terwijl de shogun zal worden gevonden in Tinchukaku, in de stad Inazuma.

READ  Mobiele game biedt smakelijke opties voor Calgarians

Het nieuwe kaartgebied zal ook zijn eigen geografische effecten hebben, met onweersbuien op de top van de gletsjer.

Er zullen ook Thunder Balls zijn, die de bewegingssnelheden van het personage verbeteren, Thunder, Lightning Strike Probe, Dump Stones en Accumulation Stones.

Written By
More from Eda Greene

Download een gratis activiteitengids met inspiratiethema van USA TODAY, Smithsonian

Inspiration of the Nation is een educatieve gids van 40 pagina’s, gepubliceerd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *