Nieuwe functies en APK-downloadlink voor Android-gebruikers

De bètaversie van PUBG Mobile 1.4 werd in april uitgebracht en introduceerde veel nieuwe functies voor gamefans. Spelers moeten een uitnodigings- / bindende code hebben om toegang te krijgen tot de bètaversie.

Spelers kunnen de nieuwste PUBG Mobile-bèta downloaden met behulp van het APK-bestand. Dit artikel biedt een stapsgewijze handleiding voor het downloaden en installeren van de proefversie voor gamers.

Disclaimer: PUBG Mobile en PUBG Mobile Lite zijn verboden in India. Daarom wordt landgebruikers ten strengste aangeraden het spel niet te downloaden.


Lees ook: “Ik kijk ernaar uit om PUBG Mobile India te spelen”: Ajjubhai (Total Gaming) verheugd om Battlegrounds Mobile India te lanceren


Handleiding voor het downloaden van de PUBG Mobile 1.4 bèta-update voor de openbare release met behulp van het APK-bestand

PUBG Mobile 1.4 bèta APK: Klik Hier

Spelers kunnen de onderstaande stappen volgen om PUBG Mobile 1.4 beta te downloaden en te installeren:

Stap 1: Spelers moeten eerst het APK-bestand downloaden. Ze kunnen hiervoor de bovenstaande link gebruiken.

NB: De grootte van het APK-bestand is 606 MB. Ondertussen hangt de grootte van het bronpakket af van de optie die de speler kiest. Spelers moeten ervoor zorgen dat ze voldoende opslagruimte op hun apparaat hebben voordat ze het bestand downloaden.

Stap 2: Daarna moeten spelers de optie “Installeren vanaf onbekende bron” inschakelen. Ze moeten dan het APK-bestand PUBG Mobile 1.4 beta lokaliseren en installeren.

Stap 3: Zodra de installatie is voltooid, kunnen spelers het spel openen en een van de twee bronnenpools kiezen: een bronpakket met lage specificaties of een bronpakket met hoge resolutie.

READ  Hands-on: Razer's Kishi-controller is een favoriet voor mobiele cloudgaming
Spelers moeten kiezen tussen de twee resource packs
Spelers moeten kiezen tussen de twee resource packs

De vierde stap: Spelers moeten op de “Gast” -optie klikken nadat in-game correcties zijn voltooid. Er verschijnt een dialoogvenster waarin ze worden gevraagd de uitnodigingscode in te voeren.

Vijfde stap: Spelers moeten het symbool plakken en op de OK-knop drukken. Ze kunnen nu alle nieuwe functies in PUBG Mobile 1.4 bèta ervaren.

Spelers moeten de uitnodigingscode plakken
Spelers moeten de uitnodigingscode plakken

Als het opstartprogramma een parseerfout tegenkomt tijdens het downloaden van het APK-bestand, moeten ze overwegen het bestand opnieuw te downloaden en de bovenstaande stappen opnieuw te volgen.


LEES OOK: PUBG Mobile India Release: komen er première-opnames van APK voor Battlegrounds Mobile India?


Kenmerken

De bètaversie van PUBG Mobile 1.4 bevat veel nieuwe functies, waaronder de nieuwe Arena-map. De proefversie bevat ook een verscheidenheid aan inhoud met betrekking tot de Godzilla vs Kong-samenwerking. Hier zijn enkele van de kenmerken:

  • Spawn Island Cinematic
  • Titanen
  • Camp Supply Apex
  • PvE-mobs
  • Elektromagnetische scanner

Lezers kunnen klikken Hier Om alle functies van de nieuwste PUBG Mobile Beta te bekijken.


Lees ook: “De terugkeer van PUBG Mobile India zal de hele gaminggemeenschap stimuleren”: gratis Fire Streamer Desi-gamers verheugt zich met de aankondiging van Battlegrounds Mobile India

Written By
More from Eda Greene

Speciale Halloween-momenten komen naar Disney en mobiele games uit de 20e eeuw

Disney Parks Blog heeft talloze manieren gedeeld waarop gamers die hun mobiele...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *