Het regent de eerste wedstrijd van de Atlanta Braves-serie tegen Padres

Vanavond is de eerste wedstrijd tussen Atlanta Braves en de San Diego Padres Sinds het seizoen 2019, zo blijkt, zullen we tot morgen moeten wachten om te zien, omdat het weer in de metro van Atlanta niet instemde met honkbal. Als gevolg van het slechte weer werd de wedstrijd van vanavond uitgesteld en stond de dubbelpartij op het programma.

Interessant is dat de dubbele kop op woensdag staat in plaats van dinsdag. Het zal worden gespeeld als onderdeel van een dubbele kop, dag en nacht, met de oorspronkelijke speeltijd van 12:20 uur ‘s middags als game één en 17:20 uur die begint als game twee. Ik vermoed dat woensdag wordt gemarkeerd als een dubbele kop, omdat we daar misschien in zitten morgenavond dezelfde situatie. Vanaf nu ziet de voorspelling voor morgen in de metropool Atlanta er ook stormachtig uit, dus de kans is groot dat regen een rol kan spelen in de wedstrijd van morgen. Het weer is natuurlijk altijd aan verandering onderhevig, dus misschien wil je voorlopig de weersvoorspelling in de gaten houden.

Als alles vlekkeloos verloopt, zou Kyle Mueller nog steeds de geplande start moeten zijn voor de wedstrijd van morgen. Game één wordt woensdag afgetrapt door Touki Toussaint (die in 2021 aan zijn eerste Major League-kampioenschap begint) en Game Two ziet Charlie Morton de heuvel opgaan om de zaken in Atlanta op gang te houden. Nogmaals, ik hoop dat het weer dinsdag meewerkt zodat we een complete serie kunnen hebben. Maar voor nu is het tijd om te genieten van honkbal als neutrale waarnemer voor de andere wedstrijden op de MLB-selectie van maandag.

READ  Een locatieschakelaar zou de sleutel kunnen zijn tot de heropleving van Jaylon Smith For Cowboys
More from Madison Garrett

NFL-spelers die niet immuun zijn, kunnen gametests missen

ATLANTA, GA – 23 OKTOBER: NFL-scheidsrechters Stafleden Michael Banks #72, Greg Meyer...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *