Tormented Spirits gebaseerd op Resident Evil-Inspired komen naar PS5 en Xbox Series X | S, Switch en pc

Nieuws

PQube en Dual Effect hebben aangekondigd dat de survival-horror Tormented Souls in 2021 fysiek en digitaal naar een groot aantal platforms komt.

De Britse uitgever PQube en ontwikkelaar Dual Effect hebben aangekondigd dat de survival-horror Tormented Souls in 2021 fysiek en digitaal naar een groot aantal platforms komt.

Om preciezer te zijn, het wordt vrijgegeven in PcEn PS5 en Xbox Series X | S en Nintendo Switch. Alleen de releases van PS5 en Switch hebben fysieke releases.

Toen het een tijdje geleden oorspronkelijk werd aangekondigd, was het gericht op oudere consoles en het lijkt erop dat dat nu is veranderd.

Physical Edition wordt geleverd met een exclusief in-game item, “Sun and Moon” -valuta.

Hieronder kun je een reeks screenshots maken, een trailer (van de originele openbaring, dus dit is niet nieuw en alleen beschikbaar voor jouw referentie) en een officiële beschrijving.

Geïnspireerd door klassieke survival horror, van Resident Evil tot Silent Hill, is Tormented Souls een moderne kijk op een avontuur met een vast perspectief. Het kleine stadje Winterlake wordt gelokt door het lot (of misschien iets meer sinister) terwijl Caroline vecht voor haar leven, naar antwoorden En om te ontsnappen uit de uitgesleten hel waarin ze zich bevindt.

Met een verbeterd besturingssysteem en een meer dynamische camera, streeft Tormented Souls ernaar om alles wat klassieke survival horror-titels zo geliefd maakte bij fans, te behouden en tegelijkertijd te profiteren van de kracht en diepte van de ervaring die mogelijk wordt gemaakt door de volgende generatie hardware. “

READ  Een gesprek met Frontier Developments over alles wat met Jurassic World Evolution te maken heeft
Written By
More from Vanessa Hale
Nieuwe Xbox E3 2021 roept geruchten op die fans teleurstellen
Een prominente insider uit de branche heeft een lijst vrijgegeven van Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *