Geoff Keighley herinnert je aan Summer Game Fest aangezien E3 2022 alleen online gaat

E3 zal opnieuw een online-only evenement zijn, heeft de organiserende instantie van de Entertainment Software Association nu bevestigd. De groep noemt aanhoudende zorgen over de uitbraak van COVID-19 als oorzaak, ook al ging de Consumer Electronics Show deze week door in Las Vegas. De Game Developers Conference in San Francisco staat nog steeds gepland voor maart.

De European Space Agency zei in een verklaring ingediend bij de spellen. “We zijn echter enthousiast over de toekomst van E3 en kijken ernaar uit om binnenkort meer details aan te kondigen.”

Jeff Kelly waagde een kans op een van zijn nu iconische merken tijdens de recente E3 en herinnerde de wereld eraan dat “Summer Game Fest terugkeert in de zomer van 2022” op tweeten. Het evenement is al bevestigd voorafgaand aan The Game Awards in december, en er zijn tegenwoordig zeker meer plaatsen dan E3 om midzomergame-aankondigingen te krijgen.

Behalve Keighley, Sommigen in de branche blijven sceptisch Of het online karakter van E3 echt een veiligheidsprobleem is, of een indicatie van het afnemende belang van het evenement.

De aankomende pc-games blijven komen, tenminste, wat de toekomst van vakbeurzen ook is.

READ  Fortnite plaagt de terugkeer van Tilted Towers op Twitter
Written By
More from Max Mcgee
Yankees ‘Aaron Boone blij met de efficiëntie van de eerste training
De Yankees hadden hun eerste officiële training van lentetraining 2.0, spelen en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *