Geprijsde NBA 2K21 van de volgende generatie heeft advertenties die niet kunnen worden overgeslagen

Ondanks dat spelers $ 10 meer moeten betalen voor een nieuw exemplaar van NBA 2K21, lijkt de ontwikkelaar advertenties te introduceren die niet kunnen worden overgeslagen.

Een recente controverse over sportgames blijkt voor sommigen bijzonder frustrerend. NBA 2K21 heeft blijkbaar advertenties die niet kunnen worden overgeslagen, en aangezien de game $ 70 kost dankzij de prijsstijging van de volgende generatie videogamesvinden veel fans het vervelend dat ze extra geld moeten betalen voor een game waardoor ze gedwongen worden om advertenties te bekijken.

NBA 2K21 is nu al meer dan een maand uit en recensie-bombardementen op Metacritic hebben geresulteerd in een lage gebruikersrecensiescore van 0,9, aangezien velen geïrriteerd zijn door een waargenomen gebrek aan contrast tussen dit spel en zijn voorganger. Sommige gamers waren ook gefrustreerd omdat meer titels een prijsstijging van de volgende generatie bevestigen, hoewel sommigen oké zijn met het idee dat de gamekwaliteit aanzienlijk toeneemt.

VERWANT: NBA 2K21 Next-Gen gameplay en graphics onthuld

Geheel in lijn met de trend van NBA 2K20, advertenties die niet kunnen worden overgeslagen verschijnen in NBA 2K21. Een prominente leaker op Twitter die langs Okami13_ gaat, heeft een video gedeeld van Stevivor-redacteur Steve Wright met een Oculus Quest 2-advertentie die wordt weergegeven wanneer spelers een game laden, en de gebruiker kan de advertentie niet overslaan.

Deze advertenties waren niet aanwezig bij de lancering en het is onduidelijk wanneer precies 2K de beslissing heeft genomen om ze op te nemen. Veel Twitter-gebruikers hebben hun mening al uitgesproken over wat ze precies vinden advertenties die niet kunnen worden overgeslagen in NBA 2K21, en vrijwel niemand is blij met de beslissing. Niemand wil uit zijn spelervaring worden gehaald door een niet-gerelateerd product.

READ  6 beste Xbox-serie X / S-games die je nu kunt spelen (2021)

NBA 2K19 had ook advertenties die niet kunnen worden overgeslagen, dus deze trend is niet nieuw en het ziet er niet naar uit dat deze binnenkort zal stoppen. Toch zijn veel gebruikers geïrriteerd dat ze er meer geld voor betalen NBA 2K21 op de volgende generatie hardware dan voor 2K20 of 2K19, maar toch worden ze geraakt door dezelfde advertenties. Tel daarbij op dat veel spelers dat klagen NBA 2K21 is niet uniek of nieuw genoeg, en het is voor veel spelers moeilijk in te zien hoe dit iets anders kan zijn dan een geldgreep.

Terwijl de controversieel NBA 2K21 heeft fans op verschillende manieren teleurgesteld, maar het heeft een aantal functies opgeleverd die veel mensen leuk vinden, zoals het toevoegen van de WNBA en het verbeteren van het systeem voor spelersbeoordelingen. Het valt nog te bezien of 2K terug zal komen op zijn beslissing om advertenties te introduceren die niet kunnen worden overgeslagen, gezien de sterke terugslag van de community.

NBA 2K21 is nu beschikbaar voor pc, PS4, Stadia, Switch en Xbox One, met PS5- en Xbox Series X-versies in ontwikkeling.

MEER: NBA 2K21-update vergroot de grootte van de shotmeter en meer

Bron: Metacritic

The Elder Scrolls 6 moet een langlopend mysterie uitleggen


Written By
More from Vanessa Hale
A Hat in Time DLC’s komen volgende week eindelijk naar PS4 en Xbox One, 60 fps voor PS5 en Xbox Series X | S
Nieuws Geplaatst in 23 maart 2021 Chiching Wan Startpagina ” Nieuws ”...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *