Gerard Pique werd gestuurd in de afscheidswedstrijd voor Barcelona

Gerard Pique werd gestuurd zonder zelfs maar het veld te betreden in de laatste wedstrijd van de Barcelona-legende, omdat de invaller een rode kaart kreeg voor ruzie met de scheidsrechter in de eerste helft tegen Osasuna.

• Gerard Pique speelt geen rol bij afscheidsoptreden na zijn uitzetting
  • De gepensioneerde verdediger, 35, protesteerde aan het einde van de eerste helft tegen scheidsrechter Jesus Gil Manzano
  • Pique, die tot de invallers van Barcelona behoorde, werd de tunnel in gestuurd
  • De voormalige verdediger van Spanje maakte vorige week zijn schorsing bekend

Gerard Pique werd in de laatste wedstrijd van zijn voetbalcarrière van het veld gestuurd wegens ruzie met de scheidsrechter.

De 35-jarige verdediger, die vorige week zijn schorsing aankondigde, werd tijdens de rust tijdens de La Liga-wedstrijd van Barcelona in Osasuna van het veld gestuurd nadat hij de officials had aangesproken toen ze het veld verlieten.

Pique werd in de tunnel gestuurd door scheidsrechter Jesus Gil Manzano en zal daarom niet zijn afscheidsoptreden maken nadat hij werd geselecteerd uit de invallers van Barcelona.

De gepensioneerde verdediger ging het veld in om ruzie te maken toen het fluitsignaal aan het einde van de eerste helft klonk

Een stormachtige eerste helft eindigde toen ook Robert Lewandowski van het veld werd gestuurd omdat hij in 19 minuten twee gele kaarten kreeg.

Geboekt voor een vroege uitdaging op Ignacio Vidal, werd Lewandowski gestuurd voor een sandaal eerste elleboog op David Garcia.

Piqué was blijkbaar boos op de beslissing om de Poolse spits van het veld te sturen en uitte zijn woede op Manzano toen hij wegliep bij de rust.

De ploeg van Xavi kwam in de beginfase op achterstand na een doelpunt in de zesde minuut van David Garcia.

Hij ging verder met het volgen van de ambtenaren door de tunnel, waar hij het bevel kreeg om te lopen

Ondanks een achterstand – en een achterstand op een vervanger – in de tweede helft, slaagde Barcelona er echter in om terug te komen dankzij een gelijkmaker van 48 minuten van de 19-jarige Spanjaard Pedri.

Rafinha, vergezeld door de zomer, scoorde vervolgens zijn tweede competitiedoelpunt van het seizoen om de Catalanen op voorsprong te brengen in de 85e minuut, waardoor de bezoekers naar de top van La Liga werden gestuurd na de spannende 3-2 nederlaag van Real Madrid tegen Rayo Vallecano op maandag.

Pique nam zaterdag afscheid van Camp Nou, nadat hij Barcelona naar een 2-0 overwinning op Almeria had geleid.

READ  Duel Bottas en Verstappen snelste in ronde simpelweg "games spelen"

Zowel de 35-jarige als zijn manager Xavi waren in tranen toen hij dit weekend een staande ovatie kreeg van de fans van het team.

Pique werd gekozen als een van de invallers van Barcelona, ​​maar betrad het veld niet na de rode kaart

Piqué verscheen 85 minuten van de wedstrijd en hield toen toezicht op het veld met zijn twee zonen Milan en Sasha, die mascottes waren voor de thuisploeg.

Het pensioen van de Spanjaard kwam in de nasleep van turbulente maanden waarin hij getuige was van zijn scheiding van zijn partner Shakira en een geschil met de club over zijn salaris.

En zijn illustere carrière bij Barcelona, ​​​​waar hij drie Champions League-titels, acht La Liga-titels en zeven Spaanse bekers won, lijkt slecht te eindigen nadat hij in de eerste helft bij El Sadar van het veld werd gestuurd.