Gerucht: ‘Lek’ van Persona 3 Remake-game verspreidt zich snel

VermoedelijkA erg Een korte gameplay-trailer van de geruchten Persona 3 Remake is online opgedoken en krijgt nu opmerkelijke aandacht van onder meer redditEn TwitterenEn YouTube.

De vermeende beelden laten zien dat partijlid Yukari haar Persona oproept voordat ze wordt weggevaagd met een vlaag van magische pijlen. Hoewel de videokwaliteit laag is, zien de daadwerkelijke beelden er zo uit zou kunnen Wees legitiem – in ieder geval legitiem genoeg om online allerlei discussies op gang te brengen.

Het is moeilijk, want zoals we allemaal weten, zijn fans tegenwoordig meer dan in staat om indrukwekkende animaties te maken. Maar zoals de zaken er nu voorstaan, zouden we hier niet te veel aandacht aan besteden, vooral omdat het er niet was WAAR Het bewijs dat Persona 3 tot nu toe een echt project is geweest. Het is heel goed mogelijk dat deze animatie zojuist is “gelekt” om te profiteren van alle speculaties.

Het is grappig dat als deze video wordt verwijderd – vooral op sites als YouTube – dit waarschijnlijk het beste bewijs is van de Persona 3-remake die we tot nu toe hebben gehad. We zullen dingen bekijken.

Heb je de “afleiding” zelf gezien? Wat denk je dat? Wilde je in de eerste plaats een remake van Persona 3? Upload deze hotties in de comments hieronder.

READ  Hyper's nieuwe 245W USB-C batterijpakket en oplader is beschikbaar om je te helpen al je spullen in één keer op te laden
Written By
More from Lesley Curry
Google Drive beperkt nu het aantal bestanden dat u kunt maken
Misschien wilt u Google Drive niet gebruiken voor grote systeemback-ups of andere...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *