Gerucht: Stop met het verwachten van Windows 11 Met deze oplossing kunt u nu het besturingssysteem van Microsoft downloaden en installeren

Microsoft brengt het besturingssysteem in fasen uit en uw systeem vraagt ​​u misschien niet meteen om te upgraden. Sterker nog, zelfs als u uw computer vraagt ​​om te controleren op updates, merkt u het misschien niet. Microsoft verklaarde in een blogpost in augustus dat “alle in aanmerking komende apparaten tegen medio 2022 de gratis upgrade naar Windows 11 zullen aanbieden.” Wil je niet wachten tot volgend jaar? Lees verder om te zien hoe de Windows 11 Installation Assistant u tijd kan besparen bij het installeren van Windows 11.

Als je geen haast hebt, zal er ergens in de komende maanden een Windows 11-update naar je apparaat worden gepusht wanneer Microsoft-gegevens aangeven dat er een upgrade klaar is voor dat apparaat. Wanneer het nieuwe besturingssysteem voor u beschikbaar is, lijkt het upgradeproces op een normale Windows 10-update, zolang uw apparaat compatibel is en aan de minimale vereisten voldoet. (En zelfs als dat niet het geval is, biedt Microsoft een tijdelijke oplossing, maar in dat geval ondersteunt het bedrijf uw Windows 11-installatie niet.)

Vorige maand begon Microsoft met het uitrollen van Windows 11 naar in aanmerking komende apparaten, en het nieuwe besturingssysteem zou op 5 oktober worden gelanceerd. Als je een geschikte computer hebt en Windows 10 gebruikt, kun je gratis updaten, maar veel mensen wachten nog steeds.

Nu de update is uitgerold, kun je controleren of deze op je apparaat is aangekomen door naar Instellingen > Windows Update te gaan. Als je nog geen upgrade hebt uitgevoerd en je wilt weten of je apparaat goed genoeg is voor Windows 11, kun je de Microsoft PC Health-app downloaden (klik hier), die je zou moeten vertellen of je apparaat in aanmerking komt.

READ  De Clubhouse Android-app is nu wereldwijd beschikbaar: downloaden

Nieuwsoverzicht:

  • Verwacht geen Windows 11. Met deze oplossing kunt u nu het besturingssysteem van Microsoft downloaden en installeren
  • Bekijk al het nieuws en artikelen uit de geruchtennieuwsupdates.

Disclaimer: als je dit artikel moet bijwerken/wijzigen, bezoek dan ons Helpcentrum.


Voor de laatste updates, volg ons op NSNSNSGNSNS Nieuws

Written By
More from Eda Greene
Jungle Cruise (2021) Volledige film gratis online downloaden in Tantara San Francisco – 22 augustus 2021
Jungle Journey (2021) Volledige film onlineBekijk Jungle Cruise 2021 gratis volledige film...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *