Geruchten over Modern Warfare 2: Escape from Tarkov-achtige stijl

nieuwe Call of Duty: Modern Warfare II De geruchten geven inzicht in hoe de derde modus van het spel, waarvan wordt gezegd dat het geïnspireerd is door Ontsnap uit TarkovJe werkt en bent georganiseerd. Eerder dit jaar bevestigde Infiniti Ward Call of Duty: Modern Warfare II Het zal een “beschermende” modus hebben., die er heel anders uitziet dan de gebruikelijke co-op-modi Spec Ops of Zombies in andere Call of Duty-games. De modus ziet er erg ambitieus uit en zal waarschijnlijk helpen bij het creëren van een van de meest unieke Call of Duty-games tot nu toe, maar Infinity Ward heeft er nog niet veel over gezegd.

lange tijd TheGhostofHope gelekte call of duty Hij publiceerde wat informatie over de derde modus van het spel, namelijk: Er wordt gezegd dat het DMZ . wordt genoemdHij verklaarde dat de situatie in een bètafase zal beginnen. Dit betekent dat het niet helemaal af zal zijn en erg moeilijk zal zijn, omdat Infinity Ward naar verluidt de ervaring met een groot publiek moet testen en je het niet kunt voltooien zonder hun feedback en gegevens. Een bron werd geciteerd door TheGhostofHope: “Zoiets als een gedemilitariseerde zone wordt pas definitief als het grote publiek het heeft aangepakt. Het is een enorme situatie die onderhoud nodig heeft.” in aanvulling op, Let op het lek Dat de modus “tactischer” zal zijn en dat spelers items kunnen verliezen die ze in gevecht met hen nemen, net als Ontsnap uit Tarkov. Het bovenstaande spel is een zeer realistisch schietspel waarbij spelers te maken krijgen met gebroken botten, bloedingen en meer. Spelers kunnen wapens en uitrusting plunderen of kopen, maar als ze sterven of ervoor kiezen iets achter te laten, is het voor altijd verdwenen.

READ  De vermeende prijs van de LG Wing 5G is een aangename verrassing

Velen hebben zich afgevraagd hoe Infinity Ward zou kunnen profiteren van zo’n krachtige ervaring in een multiplayer-marktspel. Ontsnap uit Tarkov Het spreekt grotendeels een zeer gespecialiseerd publiek aan en Call of Duty is een van de grootste entertainmentfranchises die de mensheid kent. Er zullen waarschijnlijk enkele compromissen zijn om het toegankelijk te maken, maar we zullen moeten afwachten. hoewel Call of Duty: Modern Warfare II officieel aangekondigdLijkt wel een spel Je krijgt pas in juni een officiële onthulling. Daarna horen we waarschijnlijk meer over de situatie.

Geïnteresseerd in deze mysterieuze Call of Duty-spelmodus? Laat het me weten in de reacties hieronder of hit me up TwitterCade_Onder.

Written By
More from Lesley Curry
Er werd gemeld dat Acer werd getroffen door een ransomwareaanval van $ 50 miljoen
Acer werd naar verluidt getroffen door een ransomwareaanval van $ 50 miljoen,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *