Komt Final Fantasy 16 naar pc en Xbox?

Final Fantasy XVI Het ondervond veel vertragingen tijdens de productie. De lat ligt hoog voor de langverwachte actie-RPG, aangezien de hele Final Fantasy-franchise het volgende heeft. Maar komt deze PS5-game ook naar pc en Xbox?

FFXVI werd voor het eerst onthuld aan spelers tijdens een PS5 Tonen In september 2020. Sindsdien hebben fans weinig weetjes over de game ontvangen met heel weinig informatie over de release.

Er is geen exacte datum voor een release van FFXVI op PS5, om nog maar te zwijgen van de mogelijkheid dat de game zijn weg vindt naar andere systemen, waaronder Xbox Series X & S, Xbox One en pc. Fans hopen op een release van Final Fantasy XVI in 2022, dus hier is alles wat je moet weten.

Wat is Final Fantasy 16?

Fans van Final Fantasy kunnen alles ontdekken over de plaats en personages van FFXVI in de game website. Het speelt zich af in Valistea, een wereld “ingelegd met moederkristal”. Krachtige naties vormden zich rond elk kristal, vanwege zijn magie.

De verspreiding van de plaag dreigt de soevereiniteit te vernietigen en de vrede van Palestië in gevaar te brengen. De hoofdpersonen tot nu toe zijn Clive Rosefield, Joshua Rosefield en Jill Warrick.

Fans hopen dat FFXVI een boeiendere open wereld, een beter vechtsysteem en een meer gericht verhaal zal bieden dan zijn voorganger, Final Fantasy XV.

Final Fantasy 16 PC en Xbox releasedatum

Nu het wachten op FFXVI snel eindigt, vragen Xbox-gebruikers zich misschien af ​​of ze ook de kans krijgen om de game te spelen. Final Fantasy XVI wordt exclusief voor PS5, aangezien Square Enix een geschiedenis van exclusiviteit heeft met PlayStation. Er wordt niet vermeld dat het een getimede exclusief is, maar de kans is groot dat dit het geval is.

READ  Aved, Obsidian's Skyrim RPG, zal man-tot-man gevechten en multi-seizoenen spelmodi bevatten.

Een releasedatum voor FFXVI op PS5 is nog niet bevestigd. Er is ook geen woord over of de game naar andere platforms komt, zoals pc of Xbox. Het ziet er ook niet naar uit dat het naar de PS4 komt.

Door Playstation-show In september 2021 werd een mogelijke knipoog gegeven naar 16 juni 2022 als de releasedatum van de game. Rond mark 38, als een personage door een metrostation gaat, zien we kort een spandoek op de achtergrond met de tekst “Valistea 06.16”. De setting voor FFXVI is Valistea, waardoor veel fans speculeren dat dit betekent dat de game op 16 juni 2022 wordt uitgebracht.

In de live-uitzending van NieR Re . van Square Enix[in]Anjers 6 mei 2022, FFXVI-producent, Naoki Yoshida, Ik heb een update ingediend Voor fans van FF, meldt dat de nieuwe trailer klaar is. Dit betekent dat de volgende trailer deel zou kunnen uitmaken van de aankomende PlayStation-show.

Yoshida gaat verder met te zeggen dat het project zich in de laatste fase bevindt. Hoewel dit optimistisch klinkt, geeft het ons geen definitief idee van wanneer FFXVI zal worden uitgebracht. Hoewel een release in 2022 mogelijk is, is een release in het voorjaar van 2023 momenteel waarschijnlijk.

Met al deze speculaties over wanneer FFXVI voor PS5 zal worden uitgebracht, is het niet te zeggen wanneer het voor Xbox of pc zal worden uitgebracht. FFXVI zal exclusief voor de PS5-console zijn, maar het is onduidelijk of het een permanente of tijdelijke exclusief zal zijn. Er zal bijna een jaar wachten op de PlayStation-versie van het spel voordat pc- en Xbox-gebruikers het kunnen spelen, als dat een exclusieve tijd is. Daarom kunnen de oudste pc- en Xbox-gamers verwachten dat ze FFXVI spelen in 2023, hoewel het hoogstwaarschijnlijk 2024 zal zijn.

READ  Aankondiging van het ritmespel Sixtar Gate: STARTRAIL voor Switch, pc

Lees het volgende: Komt de fuga naar de Xbox?

Een deel van de berichtgeving die u op Cultured Vultures vindt, bevat gelieerde links, die ons kleine commissies geven op basis van aankopen die gedaan zijn door onze site te bezoeken. We behandelen gamingnieuws, filmrecensies, worstelen en nog veel meer.

Written By
More from Max Mcgee
In de hoofden van de nieuwste AL East-rivaal van de Yankees
Dit Major League Baseball-seizoen van 2020, als het daadwerkelijk wordt gelanceerd, zal...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *