Geschonken door ouders voor studie, student beëindigt leven na verlies van online game op mobiel

Keonjhar: Het spelen van online games op een mobiele telefoon in plaats van het te gebruiken voor studiedoeleinden bleek duur voor een student van Klasse VIII, aangezien hij zijn leven beëindigde door zichzelf op te hangen in de stad Joda in het district Keonjhar op zaterdag.

Volgens bronnen hadden de ouders van de student hem tijdens de lockdown-periode van Covid-19 een mobiele telefoon meegegeven voor online studie doeleinden. Het grootste deel van zijn tijd bracht hij echter door met het spelen van een online game genaamd ‘Free Fire’ met de mobiel.

Enkele dagen geleden verloor hij in totaal Rs 96.000, inclusief Rs 61.000 van de rekening van zijn vader en Rs 35.000 van de rekening van zijn moeder.

Toen vader Binod Apat navraag deed bij de bank, vertelden de bankautoriteiten hem dat het bedrag van zijn rekening was afgeschreven vanwege online games die op zijn mobiele telefoon werden gespeeld.

Woedend over de daad van zijn zoon, schold Binod hem uit. De minderjarige jongen reageerde er heftig op en hing zichzelf op in een toilet.

De familieleden hebben de jongen gered en met spoed naar het nabijgelegen ziekenhuis gebracht, waar hij dood werd verklaard.

“We hadden hem een ​​mobiel gegeven om te studeren, maar hij gebruikte die vooral om online games te spelen. Tijdens het proces verloren we ongeveer Rs 1 lakh van onze rekening. We kwamen erachter van de bank en vroegen hem erom. Hij kwam reactief over en maakte een einde aan zijn leven ”, zei een bedroefde vader Binod.

READ  FIFA 22 downloadgrootte onthuld

In dit verband is op het politiebureau van Joda een onnatuurlijke overlijdenszaak geregistreerd.

Written By
More from Eda Greene

‘Genshin Impact’, de gratis RPG die de wereld overneemt

Als je nog nooit van gehoord hebt Genshin Impact, is het waarschijnlijk...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *