Geweldige automaten op de Nintendo Switch, handkrampen terzijde

2B Pet Pod 042 Top automatisch hoofd.

De duimvaardigheid heeft zijn limiet bereikt.
afbeelding: Platina-spellen / Nintendo / Kotaku

Als je ooit een wanhopige behoefte hebt aan PlatinumGames, speel dan op je Nintendo Switch zonder alle bagage Bayonetta 3 Chaotische controverse in voice acting Door je plezier van een kontschoppend karakteractiespel te blokkeren met een sterke en modieuze hoofdrolspeler, kun je erop vertrouwen dat je weet dat juk: automatisch Staat nog steeds als een Eersteklas actiespel op de schakelaar.

Voor degenen die te laat op het feest zijn, juk: automatisch Het is een third-person RPG en losse voortzetting van regisseur Yoko Taro Drakengard serie en Gestalt juk / Symmetrisch juk. Het werd in 2017 exclusief uitgebracht op PlayStation 4 voordat het later op pc en andere consoles verscheen, en nu vanaf 6 oktober voor de Nintendo Switch. einde van de yorha-editieDeze Switch-editie bevat eerder uitgebrachte extra’s zoals de “3C3C1D119440927” DLC en nieuwe console-exclusieve outfits.

Platina-spellen

Lees verder: juk: automatisch: De Kotaku heroverwegen

begin te spelen als Android 2BStuur naar de aarde in de verre toekomst waar machines de planeet domineren. Maar haar missie is niet wat het op het eerste gezicht lijkt, want ze leidt 2B en haar mannelijke metgezel 9S om de waarheid te ontdekken achter waarom de wereld uit elkaar is gevallen. Sinds de lancering heeft het een groot aantal prijzen gewonnen en zijn er wereldwijd meer dan 6,5 miljoen stuks verkocht. dat het originele nintendo switch-poort bewijst dat, ongeacht de hardware, juk: automatisch Het is nog steeds een van de beste actiegames ooit, hoewel het nu het probleem erft dat bij veel Switch-poorten hoort: zo lang spelen is pijnlijk.

Afgezien van de in het oog springende nieuwe Switch-toevoegingen, zoals je hand kantelen om te ontwijken in de vliegmodus, werkt de game prima en is het een must om te downloaden op je draagbare console. Dit is vooral leuk als je de existentiële angst voor de zin van het leven opnieuw wilt ervaren terwijl je ernaar luistert banger “echt verdrietig meisje” origineel geluid terwijl je in de trein zit of wat dan ook. Perfecte timing voor back-to-back ontwijkingen, aangezien 2B nog steeds prachtige nabeelden produceert voor agile Android, en het dichte vechtsysteem van de game zingt nog steeds mooi zoals het deed op de krachtigere hardware, zij het met 30 fps in plaats van 60.

Lees verder: Ik heb jongens op Tinder overtuigd om te kopen juk: automatisch Toen at je ze op, zei ze

2B rides the back of a giant wild boar.

I love you, giant boar-sama~!
Image: PlatinumGames / Nintendo / Kotaku

The only thing preventing End of Yorha Edition from passing with flying colors is that your play sessions might be shorter-lived not because you’re trying to parse the game’s prose, but because your hands keep falling asleep from holding the Switch for so long.

If you have long-ass skeleton fingers like myself or Beste Emil BoyDe kans is groot dat je handen kramp krijgen na het elimineren van lucht-rig combo’s en ontwijkingen die minuten tot uren achter elkaar bijna fout gaan. De tablet van de Nintendo Switch heeft dezelfde afmetingen als de Samsung Galaxy Note 20 Ultra, een gigantische telefoon met een eigen bed van swaps voor een groter scherm. Mijn handen lopen echter niet het risico om als kant op een 2B-rok te wikkelen nadat ik door Twitter heb gebladerd of YouTube-videoartikelen over Garfield zo vaak of pijnlijk heb bekeken als ze doen terwijl vijandige bots de menigte domineren, golven van paarse doodsballen ontwijken, en express core disc flames mijn tegelijkertijd.

Lees verder: Beste tijd om te spelen juk: automatisch Het is nu

voor het spelen EoYE Op de schakelaar dompelde ik mijn tenen terug in de Taroverse door ernaar terug te keren Symmetrisch juk op het Steam-platform. Ik voelde meteen het verschil tussen mijn algemene handpalmspel op mijn Valve-laptop in vergelijking met mijn Nintendo-console. Als je het fortuin hebt verdiend om Steam Deck te kopen, weet je al dat het er niet alleen uitziet als een enorm stuk hardware, maar het is ook geweldig voor gamers met grote handen dankzij de gegroefde zijkanten. Terwijl juk: automatisch Beschikbaar op Steam Deck via een bestand PC-poortPersoonlijk speel ik liever op de Switch omdat het minder ingewikkeld is om onderweg te spelen. Bovendien heb ik het gevoel dat ik minder het doelwit ben van spoilers wanneer ik op mijn converter vaak weg ben dan op het Steam Deck in het openbaar. Ik probeer mezelf niet in een situatie te brengen omdat ik dat wilde”wees als godenOp de straten van de stad.

Tenzij je aan het spelen bent EoYE Indien gedockt of met een professionele console, zou je hetzelfde probleem kunnen hebben als ik speelde met mijn grote oude gamersaccessoires. Hoewel er niets mis is met spelen EoYE Gedockt of met een gamepad, het is moeilijk om niet het gevoel te hebben dat dit het hele doel van het zijn op de Switch in de eerste plaats verslaat. Als ik ervoor kies om games naar mijn Switch te downloaden, doe ik dat omdat ik de game gemakkelijk onderweg wil spelen. Ik voel me zwaar om rond een professionele console te wikkelen voor mijn persoonlijk comfort of het is beter om de game te spelen terwijl ik oproepen aan het docken ben met de vraag waarom het downloaden naar Switch om mee te beginnen.

Hij zei dat, dus Einde van Yorha-editieExtra kostuums zijn een must voor je en je kunt het je veroorloven om pauzes te nemen voor de kinderen om je handspieren te laten strekken, dan is de Switch-versie van juk: automatisch Het presteert redelijk goed en maakt het spel een must om te downloaden op je draagbare console.

READ  Facebook zet een kleine stap in cloudgamen: speel games zonder te downloaden | NU
Written By
More from Aubrey Mason
Mike Pompeo zegt dat de VS kijkt naar het verbieden van TikTok, andere sociale media-apps in China: rapport
De opmerkingen van Mike Pompeo komen te midden van toenemende spanningen tussen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *