Modern Warfare 2 veilige codes voor El Sin Nombre en Alone

We hebben alle 3 de veilige codes van Modern Warfare om je te helpen de kluizen in El Sin Nombre en Alone te kraken en de prestatie Gentleman Thief te behalen. Het gaat niet alleen om prestaties of het jagen op trofeeën, je krijgt ook een aantal krachtige tools uit elke kluis om je te helpen bij het navigeren door de verborgen reeksen van MW2.

Er is één kluis in de El Sin Nombre-missie en twee in de slopende Alone-missie. Als je er niet zeker van bent, kijk dan zeker eens Modern Warfare 2-missielijst. We zullen ook de oplossing voor elke kluiscodepuzzel aangeven, en dynamisch, waar je elke kluis kunt vinden.

Alle veilige codes van Modern Warfare 2

Hier zijn de veilige codes voor El Sin Nombre en Alone:

  • Leeftijd nr.: 02-02-19
    Deze bevindt zich in een grote slaapkamer op de eerste verdieping. De kamer heeft een Lazar Salgado-poster en een balkon – voor het geval u niet zeker weet in welke u zich bevindt. U vindt de kluis zelf in een kast rechts van de ingang naar de badkamer en suite. De oplossing, 02-02-19, staat onderaan het etiket.
  • Eerste beveiligde code: 10-10-80
    Dit werd gevonden in het kantoor van de cafémanager – Ghost en Soap maken er grapjes over, dus luister naar het bord als je niet zeker weet of je op de juiste plek bent. U moet de deur openen, dus houd een reserve. Schijn met je zaklamp op de kalender die boven het bureau hangt en de oplossing is de verjaardag om de 40e verjaardag te vieren.
  • Tweede veilige code: 37-60-80
    Het bevindt zich in de garage van El Maistro, die zich aan de rechterkant van de weg bevindt voordat u de tunnel naar de kerk neemt. Kruip onder de deur door en ga naar het kantoor waar je de kluis vindt. De oplossing is op de laptop in de kamer met de verhoogde auto.
READ  De ontwikkeling van Tanger is 'weer op de rails' na het succes van Paratopic

En zo vind je Modern Warfare 2 veilige codes. Het is absoluut niet nodig, maar je hebt wel toegang tot een aantal krachtige wapens en uitrusting die je normaal niet op de missie zou kunnen krijgen, zoals een .50 BMG-handkanon. Dit specifieke stuk is misschien niet een van De beste wapens van Modern Warfare 2maar nuttig in de campagne.

Written By
More from Max Mcgee
Xbox Game Pass voegt nieuwe games toe, maar er gaat meer verloren
Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben nieuwe games toegevoegd,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *