Gewoon downloaden: officiële iPhone 13-achtergronden

Nieuwe iPhones komen ook met nieuwe wallpapers. In dit artikel geven we een overzicht van kleurrijke achtergronden voor iPhone 13, zodat je ze ook echt kunt gebruiken.

Lees verder na de aankondiging.

Dit zijn iPhone 13-achtergronden

Bij elke lancering van nieuwe iPhones kijken we stiekem uit naar de bijbehorende wallpapers die Apple te bieden heeft. Het bedrijf maakt stijlvolle en kleurrijke foto’s en ook de iPhone 13 foto’s zijn wat ons betreft geslaagd. Hoewel we nog even geduld moeten hebben voor de iPhone 13 release, zijn de wallpapers alvast te downloaden.

Door hem op je iPhone (of een andere smartphone) te zetten, kun je echt proeven van de nieuwe hardware. Hieronder vind je alle wallpapers van iPhone 13. Twee zijn van de iPhone 13 Pro (Max), en de andere vijf zijn van de reguliere iPhone 13 en iPhone 13 mini.

iPhone 13. achtergronden

→ Download de wallpaper via deze link

→ Download de wallpaper via deze link

→ Download de wallpaper via deze link

→ Download de wallpaper via deze link

→ Download de wallpaper via deze link

iPhone 13 Pro-achtergronden

→ Download de wallpaper via deze link

→ Download de wallpaper via deze link

Zo stel je iPhone 13-achtergronden in

  1. Druk lang op de achtergrond die je wilt gebruiken;
  2. kies “Open in nieuw tabblad”;
  3. Druk in het nieuwe tabblad nogmaals lang op de afbeelding;
  4. Kies “Toevoegen aan foto’s”.

Heb je bovenstaande stappen doorlopen? Vervolgens kunt u de achtergronden zoals gewoonlijk instellen. Ga gewoon naar de Foto’s-app en tik op het deelpictogram naast de foto die je wilt instellen. Dan kun je kiezen voor “Gebruik als achtergrond”. Of je kunt gewoon naar het gedeelte Achtergronden van de app Instellingen gaan om een ​​nieuwe achtergrond te gebruiken.

READ  Nibelheim studio: producer Frerik de Jong

Meer over iPhone 13, 13 Pro en 13 mini

Tijdens een groot evenement op 14 september onthulde Apple vier nieuwe iPhones voor 2021. Heb je de presentatie gemist of kon je niet volgen? In de iPhone 13-evenemententour zetten we alle aankondigingen op een rij, zodat je ze op je gemak nog eens kunt nalezen.

iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn vanaf vrijdag verkrijgbaar (17 september) is in Nederland te pre-orderen. werkgelegenheid 24 september De officiële release vindt plaats. Lees meer over alle iPhone 13 modellen en kleuren, en bekijk het overzicht met alle iPhone 13 pre-order data.

More from Madison Garrett

tvOS 14.7 bèta beschikbaar voor testers die Apple TV gebruiken

Apple TV ontvangt, net als andere Apple-producten, regelmatig updates. Nu de Apple...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *