Ghost of Tsushima: nieuwe update maakt vossen nog zachter

De nieuwe Ghost of Tsushima-update heeft de al geliefde vossen in de game nog schattiger gemaakt.

Overal op de Ghost of Tsushima-kaart zijn holen voor vossen te vinden. Als het hol van de vos is voltooid, neemt Jin Sakai afscheid van zijn nieuwe harige vriend (oké, je hoeft de vos niet te aaien, maar kom op Рwie zou ze niet aaien?). Vossen zijn er natuurlijk dol op, maar de nieuwe update maakt het nog spannender voor het volgende huisdier.

bekende twitteraccount, CanYouHuisdierDeHond, die bijhoudt of je al dan niet dieren mag aaien in games, tweette over deze nieuwe update en nieuwe vossenanimaties in Ghost of Tsushima, zoals ik al eerder zei Spelplek. Sucker Punch Productions communicatiemedewerker, Andrew Goldfarb, Bevestig nieuwe vos-gerelateerde functies op Twitter Bovendien.

Zoals je in de video hierboven kunt zien, zullen vossen nu uit opwinding klikken op de huisdieren waarvan ze hopen dat ze ze van Jane zullen geven. Ze zullen ook opgewonden op de vloer tikken voordat ze op hun rug rollen om zich voor te bereiden op een buikmassage.

Vossen zijn slechts een van de soorten dieren in Ghost of Tsushima die Jin kan aaien – de Update 1.1 die afgelopen oktober werd uitgebracht, stelde spelers in staat vriendschap te sluiten met honden en huisdieren.

Spelplek Hij merkt op dat het knippen van de Tsushima-geest van de regisseur ook katten en apen toevoegt die ook voor Jin kunnen zorgen.

READ  Lil Nas X lanceert een gratis browser-videogame, "Twerk Hero"

Meer games zouden in de voetsporen moeten treden van Ghost of Tsushima, echt waar – zijn bug-squats en balanscorrecties belangrijk bij het updaten van de game? Natuurlijk, maar laten we niet vergeten de spellen te updaten, zodat spelers ook meer dieren kunnen aaien.

Als je op zoek bent naar alle fox den-locaties in Ghost of Tsushima, ga dan naar IGN’s Ghost of Tsushima Wiki-gids. U vindt er ook bestanden Tips en trucsEn dwalen, en meer daar. Bekijk onze mening over de nieuwste uitbreiding van de game in IGN’s Ghost of Tsushima: Iki Island DLC Review Vervolgens.

Wesley LeBlanc is een freelance nieuwsschrijver en gidsenmaker voor IGN. je kunt het volgen Twitter @LeBlancWes.

More from Madison Garrett

Sovereign Syndicate is een RPG met tarot in plaats van dobbelstenen waarin je een alcoholische minotaurus kunt spelen

Sovereign Syndicate is een opkomende CRPG van de onafhankelijke studio Crimson Herring,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *