Spotify-nummers downloaden voor offline gebruik op het slimme horloge

Spotify is een van de meest populaire muziekstreamingservices en de app is beschikbaar op verschillende platforms, van computers en consoles tot smartphones tot slimme horloges, zodat gebruikers muziek kunnen afspelen vanaf een breed scala aan apparaten.

Nu, voor het onlangs gelanceerde Google Wear OS 3, is de Spotify-app bijgewerkt om nieuwe functionaliteit toe te voegen – ondersteuning voor offline afspelen. Voorlopig is het echter beperkt tot smartwatches met Wear OS 3.

Dit betekent dat Samsung Galaxy Watch 4, Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Fossil Gen 6 smartwatches (2022), Mobvoi TicWatch E3, Michael Kors Gen 6 Bradshaw, Mobvoi TicWatch Pro 3 GPS en Mobvoi TicWatch Pro 3 Cellular / LTE hiermee compatibel zijn nieuwe functie. Maar we verwachten binnenkort meer apparaten te ondersteunen.

Als u een van de bovenstaande apparaten gebruikt, vindt u hier een stapsgewijze handleiding voor het offline downloaden van nummers op uw smartwatch met de Spotify-app.

Hoe Spotify-nummers op een smartwatch te downloaden

Voordat we doorgaan, moet u ervoor zorgen dat u een Spotify Premium-lid bent, want de functie is beperkt tot alleen Premium-abonnementsleden. gebruikers De gratis versie ziet nog steeds de downloadknop, maar doet niets.

Stap 1: Open de Spotify-app op je smartwatch. Zorg ervoor dat uw horloge en de app al aan uw telefoon zijn gekoppeld.

Stap 2: Wanneer u de Spotify-app opent, veegt u naar links op uw smartwatch-scherm om de menupagina te openen.

Stap 3: Kies nu uit de lijst een afspeellijst of album dat u wilt downloaden.

De vierde stap: Nu ziet u een knop met de naam “Downloaden om te bekijken” en door op die knop te klikken, wordt het downloadproces gestart.

READ  Hoe YouTube-video's gratis te downloaden op Android, iPhone, Windows, iPad en Mac

Dat is het. Als het proces eenmaal is gestart, kost het niet veel tijd en moeten de nummers binnen een paar minuten worden gedownload. Maar terwijl het proces aan de gang is, moet u ervoor zorgen dat uw horloge niet is losgekoppeld van de smartphone of internet, anders stopt het downloadproces van de nummers.

Het is ook vermeldenswaard dat Spotify gebruikers op dit moment niet toestaat het afspelen van gedownloade nummers via de smartwatch-luidspreker te gebruiken. Nummers die zijn gedownload voor offline gebruik, moeten op je horloge worden afgespeeld via de aangesloten oordopjes.

Written By
More from Eda Greene

Hoe HD-achtergronden te downloaden – Film Daily

Bent u op zoek naar HD-achtergronden voor uw desktopcomputer of laptop? Of...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *