Xbox Game Pass verliest binnenkort nog 5 games

Xbox Game Pass heeft misschien net een paar dagen geleden onthuld welke nieuwe titels in september naar de abonnementsservice komen, maar deze toekomstige toevoegingen zullen niet zonder verliezen komen. Ja, zoals we verwachtten met Game Pass, zal er binnenkort een nieuwe reeks games uit het platform komen, en vreemd genoeg is een daarvan een first-party titel ontwikkeld door een van de eigen studio’s van Microsoft.

Gevonden op de Checkout Soon-pagina van Xbox Game Pass websiteVijf games die momenteel beschikbaar zijn om te downloaden en te spelen op het abonnementsplatform, zijn voor het einde van de maand verdwenen. Die vijf games in kwestie zijn toevallig Red Dead OnlineEn Thronebreaker: The Witcher TalesEn Hotshot racenEn The Dark Crystal: The Age of Resistance Tactics, En Forza Motorsport 7. Er is geen specifieke vertrekdatum vastgesteld voor al deze adressen in kwestie, maar ze zullen allemaal binnen de “volgende twee weken” verdwenen zijn.

De versie van Xbox Game Pass die het meest door deze afwezigheid wordt beïnvloed, is voor het grootste deel de consoleversie van de service. Forza Motorsport 7 Het is ook de enige titel van deze vijf die beschikbaar is om te downloaden op pc. In plaats daarvan zijn alle vier de andere games alleen beschikbaar om te downloaden op Xbox-consoles en ook om via de cloud te spelen.

Zoals eerder vermeld, is in dit geval misschien wel de meest ongebruikelijke verwijdering van Xbox Game Pass de verwijdering Forza Motorsport 7. Xbox heeft jaren geleden duidelijk gemaakt dat het zijn first-party titels altijd voor altijd op Xbox Game Pass zal aanbieden. maar, Forza Motorsport 7 Het is een speciaal geval zoals Xbox en Turn 10 Studios aankondigen Eerder deze zomer verliet de racegame in september als geheel de Microsoft Store. Als je iemand bent die DLC voor het spel heeft gekocht terwijl je het via Game Pass gebruikt, dan heeft Xbox verklaard dat het spelers een soort digitaal “token” zal sturen waarmee ze het spel daarna voor altijd kunnen blijven spelen. Verwijdering.

READ  Nieuwe Halo Infinite Tease heeft Xbox-fans enthousiast gemaakt

Wat vind je van deze aankomende excursies van Xbox Game Pass? Zijn er games waar je je bijzonder sterk over voelt? Laat me je reactie weten in de comments of meer op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Vanessa Hale

Wild Rift Beta en meer

De dag was lichter op het gebied van nieuws over videogames, maar...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *