Keer terug om de service op 28 februari te beëindigen

Keer terug om de service op 28 februari te beëindigen

Gratis om te spelen Dapper koninklijk afwijking De service eindigt op 28 februari, uitgever epische spellen en ontwikkelaar Iron Galaxy aankondigen.

samentrekking op geschoten PlayStation 5En Xbox-serieEn PlayStation 4En Xbox OneEn PC via Epische spellen winkel Op 11 augustus 2022.

Bekijk hieronder de volledige aankondiging van het einde van de dienst.

Rumblers, we hebben een belangrijke update over de toekomst afwijking.

Iron Galaxy-studio’s En het spijt Epic Games heel erg om te delen dat seizoen 2 het laatste zal zijn samentrekking. Dit project is een liefdeswerk geweest om een ​​nieuwe ervaring te creëren in een populair en zeer competitief gamegenre. Als je deel hebt uitgemaakt van die reis, danken we je – of je nu in de eerste playtest bent gesprongen nadat je deze hebt onthuld, of jezelf voor de eerste keer uit het kanon hebt geschoten.

live-diensten voor samentrekking We zijn offline op dinsdag 28 februari om 10.00 uur CST.

Welke speler heeft er geld aan uitgegeven afwijking Komt in aanmerking voor restitutie van geld dat in of in het spel is uitgegeven. Dit is inclusief inkoop samentrekking Battle Pass of Brawlla Bills op elk platform. We zullen binnenkort een pagina met veelgestelde vragen delen met aanvullende informatie over herstel.

Later vandaag plaatsen we de laatste update op afwijking. We sluiten de winkel en stellen de volledige ervaring open voor elke speler. De huidige gevechtspas van iedereen wordt toegekend. Je XP-winst wordt verdubbeld, zodat je je snelle ontgrendelingen voor elke rang kunt bijhouden. Quads, Trio’s, Duo’s en Solo’s worden gepubliceerd en we hebben ook gratis extra accessoires en emotes in de game ontgrendeld.

Er is nog steeds plezier dat we samen kunnen hebben voor zonsondergang in Grapetal City. De resterende weken zijn een gelegenheid om de competitiegeest die je in deze game hebt gebracht te vieren. Er zullen meer livestreams zijn om enkele games met de ontwikkelaars te spelen en ze het gordijn nog een keer terug te laten trekken om enkele momenten achter de schermen te delen van het creatieve proces dat deze stad heeft opgebouwd.

We zijn de spelers die zich bij de Rumble hebben aangesloten erg dankbaar. Dank je. Als je meer wilt weten over onze toekomstplannen, bekijk dan de open brief aan de gemeenschap op Iron Galaxy-blog.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *