Bethesda’s PS5-exclusieve Ghostwire: Tokyo uitgesteld tot 2022

Een man met een paraplu loopt door een steegje in Tokyo ghostwire

schermafbeelding: Tango-spellen

Het grote seizoen van vertragingen gaat onverminderd door. Ghost Wire: Tokio, de aankomende actie-avonturengame op PlayStation 5 van Tango Gameworks, is uitgesteld tot begin 2022, studio aankondigen In de tweet van vandaag.

Voor het eerst aangekondigd in Bethesda Persmachine 2019 E3En de Ghost Wire: Tokio Dit is de nieuwste game van achter de studio innerlijk kwaad En het vervolg, met de toepasselijke naam Kwaad binnen 2. Hoewel het geen horrorspel is, heeft het wel een nachtmerrieachtig uitgangspunt: 99% van de bevolking van Tokio verdwijnt op mysterieuze wijze, en je moet ervoor zorgen dat het niet verdwijnt. Het is een first-person actiespel. Verder is er niet veel bekend.

De ontwikkeling stuitte in de tussentijd op enkele opmerkelijke obstakels. Creative Director Ikumi Nakamura, Game Designer lief in meeste hoeken angle van internet, Verlaat het project door ontwikkeling.

Lees meer: Overstappen naar PS5 en Xbox Series X/S, zes maanden later

Een half jaar later heeft de PS5 niet veel echt exclusieve consoles. Dit voorjaar zagen twee timers in terug En de Ratchet and Clank: Rift Apart. Deze volgen demonen zielen Nieuwe editie van de lanceringsdag. En natuurlijk wordt elke console geleverd met een vooraf geïnstalleerd exemplaar van Astro speelkamer (wat eerlijk gezegd Het zou het beste kunnen zijn).

Maar er is nog steeds een merkbare zeldzaamheid, deels gereden Gênante overgangsperiode tussen consolegeneraties. Voor een verbijsterende seconde daar, afgelopen herfst Spider-Man: Miles Morales Het lijkt erop dat het als exclusief voor PS5 had kunnen worden gelanceerd, maar uiteindelijk door de generaties is gegaan. Ondersteuningskolommen komen als Verboden horizon west Het zal worden uitgebracht op zowel PS4 als PS5, heel.

Ondanks dat het door Microsoft is gepubliceerd – na de sectorschokkende overname van Bethesda –Ghost Wire: Tokio Het wordt een van de grootste aankomende PS5-exclusives, samen met een andere game die door Bethesda is gepubliceerd: Deathloop. Deze persoon is nog steeds op schema om een ​​bestand te krijgen 14 september Lunch date. zullen Wees exclusief voor PlayStation 5 voor een jaar.

Lees meer: Alle grote games die alleen op consoles van de volgende generatie zijn uitgebracht

READ  Final Fantasy 12 News Headlines Xbox Game Pass-opstelling voor februari • Eurogamer.net
More from Madison Garrett

Na melding in CoronaMelder testen zonder klachten

Na melding in CoronaMelder testen zonder klachten – 01-12-2020 Iedereen die een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *