Girls ‘Basketball: E / PC vindt een aanvallende groef in de overwinning

E / PC is terug in de winnende kolom nadat ze in hun vorige game op slechts 26 punten waren vastgezet. Tegen Glenwood City op vrijdagavond waren de resultaten veel beter omdat Wolverhampton’s team hun tegenstanders overtrof op weg naar een 43-24 overwinning.

E / PC leidde nipt van 16 naar 12 in de eerste helft voordat ze hun aanvallende groef vonden in de tweede helft en scoorde 27 punten. Isabella Forster leidde de aanval van de wolven met 11 punten en negen rebounds, gevolgd door Maggie Glaus (10 punten, zeven rebounds en vier blocks), Hannah Forster (acht punten en acht rebounds) en Hannah Bayer (zes punten en vier rebounds). .

E / PC, 6-11, staat gepland voor een rematch voor Glenwood City op zaterdag.

Al Amri reisde naar Ellsworth met slechts twee overwinningen in de Central Borders Conference in hun seizoen, maar ze vormden een vastberaden groep en sprongen in de eerste minuten naar een 9-0 voorsprong. De Great Night Frenzy was niet genoeg om de snelle start van de Warriors te verslaan, hoewel de gastheren voor de eerste helft een lichte voorsprong pakten. Tegen het einde van de wedstrijd ging Al-Amiri naar voren en won met 42-34.

Autumn Earney scoorde 74% van de score van Ellsworth met het hoogste niveau van 25 punten.

“We hadden een erg trage start … we schoten slecht”, zei Ellsworth-coach Jason Yankee. Maar we zijn een team dat goed genoeg is om wedstrijden te winnen als dat gebeurt. We zullen vanavond wat aanpassingen maken op basis van de slechte implementatie, dat is zeker. “

READ  Settling Path of Exile heeft een avontuurmodus in Diablo 3-stijl nodig, zeggen fans

Ellsworth, 8-9, zal zaterdag naar Spring Valley reizen.