Gloednieuwe OldambtNu.nl App nu te downloaden!

In 2014 is OldambtNu.nl gestart met het brengen van het laatste nieuws uit de regio Oldambt. Een jaar later hadden we een mobiele app, die helaas begin dit jaar (2020) offline moest. De app had technische gebreken en was daardoor niet meer gebruiksvriendelijk. Maar nu hebben we de nieuwe app klaar!

OldambtNu.nl App
Door middel van een duidelijk nieuwsoverzicht ziet u in één oogopslag het laatste nieuws. U kunt vervolgens op het bericht klikken om verder te lezen. Vind je het bericht leuk en wil je het delen met je kenniskring, dan deel je het artikel eenvoudig via de ‘deelknop’ linksboven in het scherm. U kunt bovenaan de app ook snel zoeken op categorie. De categorieën hebben allemaal hun eigen kleur en icoon.

Tip ons!
Onze fotografen en redacteuren weten veel, maar niet alles! Regelmatig krijgen we achteraf de vraag waarom iets niet op de website staat. Dit kunt u voorkomen als u ons als lezer van dit nieuwsplatform direct een bericht stuurt. Dit doe je door een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 47 19 17 78 (je mag niet bellen!) Of door ons een bericht te sturen via een privébericht of via het contactformulier in de app.


Voorbeeld: U bent op een evenement en wilt uw foto delen met de rest van onze lezers. Dan kan dit via de functie in de app. Of u ziet iets waarvan u denkt dat het nieuwswaardig is.


Push rapport
Door middel van deze app kunnen wij u snel en up-to-date informeren. Dit kan mogelijk worden gemaakt door pushberichten toe te staan. Dit kun je zelf aangeven bij instellingen rechtsonder in de app. We sturen alleen pushberichten als dit echt nodig is. Dit gebeurt alleen met ‘Breaking News’ of speciale items zoals Burgernet berichten, NL-Alert etc.

READ  PSG vs Bayern München livestream: bekijk de allesbeslissende Champions League-finale overal

Handig als je op de hoogte wilt blijven van het nieuws uit Oldambt

Downloaden
De app is te downloaden voor mobiele apparaten met Android of iOS. Zoek OldambtNu in uw App store of klik op onderstaande link.

Android
iOS (Appel)

Feedback
Als je feedback hebt over deze app, of als je iets mist, laat het ons dan weten Contact Formulier op de site of in de app.

More from Madison Garrett
Update: de exploit die Destiny 2-spelers gebruikten om de softcap voor Beyond Light te raken, is opgelost
Bijwerken: Het is hersteld. De drop-rate voor legendarische spelers in de verloren...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *