Maak kans op recensie en win de ‘Honor new X series’ – Tablets en telefoons – .Plans

Honor heeft de laatste tijd hard gewerkt. Met verschillende smartphones, smartwatches en laptops wint het elektronicamerk steeds meer voet tussen de deur op Europese bodem, zonder op zijn lauweren te rusten. Binnenkort ziet de nieuwe telefoon van Honor het licht, nu bekend onder de mysterieuze naam Honor new X-serie. Tweakers Partners organiseert een testpanel rond deze gloednieuwe smartphone en is op zoek naar vijf testers uit de Tweakers-community.

Niet zo lang geleden introduceerde Honor twee nieuwe wearables – de Honor Watch ES en de Honor Watch GS Pro – en nu komt het Chinese bedrijf terug met iets nieuws: de nieuwe Honor X-serie. Er is op dit moment nog weinig bekend over deze nieuwe smartphone, maar… laat het aan Honor over om de smartphone competitief te maken in het middensegment. Wel weten we dat de telefoon dankzij de grote batterij (5000mAh) een lange batterijduur zal hebben en dat hij zal worden uitgerust met Huawei Mobile Service. Dit laatste geeft gebruikers directe en snelle toegang tot duizenden apps.

Petal Search en AppGallery: miljoen apps
Door het gebrek aan toegang tot de Google Play Store voor Huawei- en Honor-smartphones denken sommige gebruikers dat ze hierdoor veel minder apps kunnen gebruiken. Niets is minder waar.

Een van de mogelijkheden die Huawei Mobile Service biedt, is Petal Search. Met deze app, die je ook als widget kunt instellen, vind je snel je favoriete apps. Petal Search geeft je toegang tot meer dan een miljoen apps uit verschillende betrouwbare bronnen en zelfs verschillende app-winkels. Daarnaast is deze app overzichtelijk, mede door een tabblad waarop je de meest populaire apps in jouw omgeving kunt zien.

READ  De 5 beste Android apps in de Play Store van week 37 - 2020

Bovendien is er de Huawei AppGallery; Huawei’s eigen appstore waaraan bijna dagelijks een aantal apps wordt toegevoegd. Staat uw favoriete app hier niet tussen, dan kunt u Petal Search gebruiken om de gewenste app te downloaden en te installeren. Petal Search werkt precies zoals alle andere app-winkels (zoals de Google Play Store). Petal Search kan ook apps uit andere winkels ophalen en waar mogelijk apps direct bij de maker verwijderen, bijvoorbeeld van Facebook. Voer een trefwoord of een specifieke app in de zoekbalk van Petal Search in en het zal snel verschijnen. Hierna hoef je alleen maar op installeren te drukken en de app wordt geïnstalleerd.

Draag gegevens gemakkelijk over met Phone Clone
Er is ook nagedacht over de overdracht van inhoud van uw oude smartphone. Met behulp van Phone Clone kun je al je oude foto’s, video’s, contacten, apps en andere gegevens veilig, gemakkelijk en snel overbrengen naar de Honor nieuwe X-serie. Installeer de Phone Clone-app (beschikbaar in de AppGallery, Google Play Store en App Store) op je oude telefoon en selecteer ‘Oude telefoon’. Open dezelfde app op de nieuwe smartphone en selecteer ‘Nieuwe telefoon’ en specificeer het merk telefoon waarvan u de gegevens overdraagt. Dan is de klus geklaard.

Doe mee aan het Tweakers testpanel
Ben je geïnteresseerd in smartphones en volg je Honor al een tijdje op de voet? Of wil je een ander merk uitproberen en wil je een recensie schrijven over de Honor nieuwe X-serie? Vul dan onderstaande poll in! Na het testpanel mogen de vijf winnaars de smartphone houden. En als je vragen hebt over onderwerpen die sowieso in de recensie van de nieuwe smartphone van Honor moeten worden weerspiegeld, laat ze dan achter in de comments.

Algemene voorwaarden acties

 • Je Tweakers-account moet actief zijn voor 19 oktober 2020.
 • Je kunt tot 27 oktober 2020 deelnemen, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen. U kunt één keer deelnemen aan de poll.
 • Winnaars worden uiterlijk 28 oktober 2020 per e-mail op de hoogte gebracht. Niet-winnaars worden niet op de hoogte gebracht.
 • Winnaars worden willekeurig geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Winnaars ontvangen een product uit de nieuwe Honor X-serie.
 • Winnaars zijn bereid en beschikbaar om het product binnen twee weken na ontvangst te testen en een uitgebreide recensie te publiceren in de Tweakers Pricewatch.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 • Minderjarigen mogen alleen deelnemen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Medewerkers van Tweakers en Honor zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen van deelname worden uitgesloten.
 • Klachten kunnen worden ingediend via [email protected]
Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar wordt gesponsord en geproduceerd door Honor en Tweakers Partners. Dit is de afdeling binnen Tweakers die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, giveaways en Tweakers-evenementen zoals Meet-ups, Developers Summit, Testfest en meer. Klik hier voor een overzicht van alle acties en evenementen. Mocht u ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, laat het ons dan weten. U kunt dit met ons bespreken via [Discussie] Algemene reclame.
More from Madison Garrett

Cyberpunk 2077 is opnieuw uitgesteld tot 10 december

Cyberpunk 2077 wordt uitgesteld nog opnieuw, deze keer tot 10 december. Ontwikkelaar-CD...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *