Goal onthult de nieuwe bevoorrading van de Xbox Series X

Target heeft een nieuwe Xbox Series X-voorraad onthuld, of meer specifiek, Target’s nieuwe Xbox Series X-inventaris is gelekt, dankzij de aankondiging van de retailer voor volgende week. Volgens een officiële aankondiging van de winkelier zal hij volgende week Xbox Series X-aandelen hebben. Het is niet bekendgemaakt hoeveel inventaris het zal krijgen en op welke dag het zal verschijnen, maar als je op zoek bent naar de volgende generatie Xbox, is volgende week misschien je kans om er een te bemachtigen, ervan uitgaande dat je investeerders kunt verslaan die binnen enkele minuten duizenden consoles bestellen .

Helaas valt er voorlopig niets anders te melden, want dat is alles wat het doelwit heeft onthuld. Technisch gezien heeft ze de bovengenoemde advertentie niet eens onthuld. In plaats daarvan wordt het vroegtijdig gelekt, zoals altijd gebeurt. De retailer verraste Xbox-klanten met een voorraaddaling en kondigde dit vroegtijdig aan. Als de voorraad van volgende week via de laatste track arriveert, zullen binnenkort meer details worden gedeeld. Als dit gebeurt, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal wordt bijgewerkt met alles wat wordt gepresenteerd.

Ga in de tussentijd voorzichtig te werk, aangezien dit technisch gezien een – technische focus – een lek is en daarom niet de juiste en formele informatie. Voorlopig heeft Target geen commentaar gegeven op het lek, en op dit moment is het onwaarschijnlijk dat dit zal veranderen.

Hoewel Target pas volgende week Xbox Series X-aandelen zal hebben, heeft GameStop al aangekondigd dat het vandaag consolevoorraad zal hebben. Helaas zijn, zoals hier het geval is, de exacte details van deze daling nog onbekend.

READ  PS5- en Xbox Series X-upgrade arriveert voor first-person shooter

Xbox Series X is wereldwijd beschikbaar voor $ 500. Voor meer consoleberichtgeving – inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken en deals – klik hier of bekijk de relevante links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Hier leest u hoe een Microsoft-medewerker $ 10 miljoen aan Xbox-cadeaubonnen heeft gestolen

Bron: Matt Brown | Windows Centraal Volodymyr Kvashuk is waarschijnlijk geen naam...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *