Nintendo Game Boy krijgt na 31 jaar release een nieuwe exclusieve game

De Nintendo Game Boy krijgt 31 jaar na de release in 1989 een nieuwe, exclusieve game, met dank aan Green Boy Games en Kickstarter. In 2021 wil iedereen en de verloofde van hun zus Banana Slug, een Banana Slug-huisdier, misschien een Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite en games voor hen, maar er zijn ook een paar nostalgische spelers die dol zijn op een reden om in te breken in de Nintendo Game Boy It is een van de beste draagbare toetsenborden ooit. Dat gezegd hebbende, krijgt de 31-jarige, die binnenkort 32 wordt, geen nieuw speeltje, maar dat is precies wat hij dit voorjaar krijgt. Meer specifiek, na een succesvolle Kickstarter-campagne, De variabele Het komt ergens dit voorjaar uit, en nu zou de enige manier om het te spelen de Nintendo Game Boy zijn.

Zoals Kickstarter opmerkt, heeft de ontwikkelaar in het verleden verschillende Nintendo Game Boy-spellen uitgebracht, en zoals deze zal dit meestal beperkt blijven tot fysieke cartridges om “de geest van de legendarische console levend te houden”.

Wat het spel zelf betreft, speel je Elliot, een “normale jongen” die het weekend in de bergen gaat doorbrengen met een paar vrienden. Het kampeertripje wordt echter al snel onderbroken door een elfje dat jouw hulp vraagt ​​om zijn wereld te redden van een tovenaar. Daartoe geeft de Elf je een speciale kracht: welk dier je ook aanraakt, je wordt. De kracht duurt echter maar tot het ochtendgloren, wat betekent dat je je doel voor zonsopgang moet bereiken.

Als iets hiervan interessant voor je klinkt, kom dan zeker eens kijken Kickstarter, Dat heeft al bijna $ 19.000 opgehaald, veel meer dan het doel van $ 7.304. Ondertussen, voor meer berichtgeving over alles wat Nintendo te maken heeft – inclusief het laatste nieuws, geruchten en lekken – klik Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

READ  Zelda: Breath Of The Wild Mod versterkt Link's huis om er een 'waardevol om te kopen' van te maken

Written By
More from Lesley Curry

De modulaire gaming-pc van Razer Tomahawk is eindelijk een echt product

Razer praat al jaren over modulaire gaming-pc’s met gestroomlijnde verwisselbare onderdelen. Nu,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *