Godfall releasedatum ontgrendeltijden, preload, pc-vereisten, laatste recensies | Gamen | Vermaak

De releasedatum van Godfall nadert snel, met Gearbox en Counterplay Games die binnenkort hun loot slasher op PS5 en pc-gamers zullen lanceren. Godfall was de eerste game ooit aangekondigd voor de PS5 en verscheen lang geleden tijdens het The Game Awards-evenement van vorig jaar. Het is sindsdien prominent aanwezig tijdens een aantal Sony-streams, zoals de onthulling van PS5 in juni en tijdens een stand van zaken in augustus.

Godfall pc-ontgrendelingstijden

Los Angeles, 13:00 uur PST, 11 november

New York, 16.00 uur EST, 11 november

Sao Paulo, 18:00 BRT, 11 november

Londen, 21.00 uur Britse tijd, 11 november

Berlijn, 22.00 uur CET, 11 november

Kaapstad, 11 uur SAST, 11 november

Moskou, 12 uur MSK, 12 november

Peking, 5 uur CST, 12 november

Singapore, 5 uur SGT, 12 november

Tokio, 6 uur JST, 12 november

Sydney, 8 uur AEST, 12 november

Wellington, 10.00 uur NZST, 12 november

Tot nu toe is er geen aankondiging gedaan over preload, en dat lijkt erop dat dit niet het geval zal zijn voor pc-gamers.

Er is echter informatie onthuld over de minimale en aanbevolen specificaties van de pc, en er zijn ook details beschikbaar over pre-orderbeloningen.

Minimum

Ramen 10

AMD Ryzen 5 1600 // Intel Core I5-6600

12 GB RAM

AMD Radeon RX 580, 8 GB // NVIDIA GeForce GTX 1060, 6 GB

Aanbevolen

Ramen 10

AMD Ryzen 5 3600 // Intel Core I7-8700

16 GB RAM

AMD Radeon RX 5700 XT, 8 GB // NVIDIA GeForce GTX 1080 TI, 11 GB

Alle pre-orders voor pc’s worden geleverd met bonussen, waaronder: een Godfall-startpakket met vroege uitrustingsuitbreidingen en snuisterijen; Chrome Silvermane, Phoenix en Greyhawk skin cosmetische varianten; een gele Typhon-variant; en Zer0’s zwaard uit Borderlands.

READ  Genshin Impact onderneemt juridische stappen tegen de Twitter-lekken met een dagvaarding

Voorafgaand aan de release van Godfall, beginnen er recensies binnen te komen – met een aantal publicaties met lopende recensies voor de PS5- en pc-titel.

Hier zijn de uitspraken van enkele critici …

Godfall recensie – God is een nerd – 85: “Godfall is een enorme verrassing. Het leent gevechten van God of War en heeft genoeg buit om Diablo te laten blozen. Het ziet er misschien opzichtig uit, maar het is goed ontworpen en heeft die ‘one more go’-factor.”

Godfall recensie in uitvoering – Destructoid: “De jury is er niet over uit of dit de volledige prijs van $ 70 van de volgende generatie waard is, maar kleur me voorlopig verrast.”

Godfall recensie in uitvoering – GameSpot: “De eerste tekenen zijn dan ook veelbelovend, vooral als het om de strijd gaat. Missieontwerp is tot nu toe ongeïnspireerd, waarbij elk van hen me van het ene gevecht naar het andere schudt met weinig anders ertussenin. Of het gevecht de lading moet dragen gedurende het hele gevecht. game valt nog te bezien, maar het is misschien aan de taak. Ik moet nog steeds graven in de Valorplates, die een soort skins zijn voor je personage met verschillende passieve vaardigheden en ultieme bewegingen, en het lijkt een sleutelstuk van de buitmaling van het spel. “

Godfall recensie in uitvoering – IGN: “Vanaf nu geniet ik echter van Godfall, ook al doet het niet veel om me te verbazen en de herhaling van zijn missies is een beetje mager. Het heeft een aantal leuke en bevredigende gevechten, een paar echt nieuwe mechanica en graphics die variëren van absoluut prachtig tot een beetje overdreven – maar tenzij het dunne verhaal verandert in meer dan een excuus om dingen te steken, lijkt de vermaalbare action-looter-structuur niet genoeg variatie te hebben om zijn anders uitgebreide maatwerk te ondersteunen . “

READ  League of Legends Prestige-spelerskin debuteert in Champions Showcase

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *