Hearthstone’s allereerste miniatuurcollectie, The Darkmoon Races, komt morgen uit

Hearthstone zal morgen een geheel nieuw soort uitbreiding hebben – een kleine soort genaamd “mini-set”, die wat nieuwe stukjes en beetjes laat vallen in het vorige kaartspel Madness at the Darkmoon Faire. De nieuwe Hearthstone-content drop, de Darkmoon Races miniatuurset genoemd, bevat een reeks kaarten van de legendarische, zeldzame, veel voorkomende en epische varianten.

De verdeling van de nieuwe goodies in het allereerste Hearthstone-minidek is als volgt: “Vier epische kaarten, 1 epische kaart (x2), 14 zeldzame kaarten (x2) en 16 gecombineerde kaarten (x2)”, allemaal verkrijgbaar in pakketten Madness at the Darkmoon Faire-kaarten, zoals Blizzard Hij legt uit. Bovendien zal voor de eerste keer sinds het begin van Hearthstone de complete set van 66 kaarten verkrijgbaar zijn in de in-game store of online store. Dat kost je $ 14,99 of 2000 goud, maar je kunt ze altijd proberen in te halen door het spel te spelen als je dat liever hebt.

De Darkmoon Races-miniset bevat vier legendarische volgelingen, waaronder drie “Legend Contestants die elk expansie hoorden in het Jaar van de Phoenix” – namelijk Keywarden Ivory, Dark Inquisitor Xanesh en Envoy Rustwix.

Wat betreft de rest van de kaarten die in de mini-uitbreiding worden getoond, je kunt een (bijna) volledige lijst vinden op de website van het spel – sommige zijn mysteries, dus het lijkt erop dat je moet spelen om er een paar te vinden.

In de post voegt Blizzard toe dat er een aantal mechanismen zijn uit de Hearthstone-tijd die voorbij zijn gegaan – namelijk “sluipende corruptie, slapergevaren, Spellburst-racer en meer dubbele smaken” – en ze komen terug, dus houd ons in de gaten voor een game hiervoor.

READ  Battlefield 2042-vertragingsgeruchten beginnen zorgwekkend te worden

De minicollectie van Darkmoon Races wordt morgen, 21 januari, wereldwijd gelanceerd. Terwijl je wacht, bekijk je de zustersite The Loadout’s overzicht van de De beste Hearthstone-formaties Voor wat advies.

Written By
More from Max Mcgee

Fire Tonight komt in augustus naar pc en Nintendo Switch

| Uitgever Way Down Deep en ontwikkelaar Reptoid Games hebben de titel...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *