Godfall-releasetijden onthuld – hier is wanneer je later vandaag kunt spelen

Met fantasie RPG-spel Godfall Morgen verschijnt op pc en veel fans vragen zich ongetwijfeld af wanneer ze de langverwachte titel kunnen downloaden. Nou, gelukkig voor ons is de officiële Gearbox Twitter account heeft een handige gids uitgebracht om iedereen precies te laten weten wanneer de game beschikbaar zal zijn.

Godfall kan op 10 november om 13:00 PST / 16:00 EST / 21:00 GMT gelijktijdig over de hele wereld worden gedownload vanuit de Epic Game Store. PlayStation 5-spelers kunnen de game op 12 november of 19 november om middernacht lokale tijd downloaden, afhankelijk van de lanceringsdatum van de console voor jouw regio.

De fantasy-actie-RPG heeft vloeiende melee-gevechten en voortgang van de buit, wat ertoe heeft geleid dat het wordt beschreven als een plunderaar. Het is bevestigd dat Godfall geen microtransacties bevat of spelers laat “wachten op inhoud”, aangezien je de volledige game op de eerste dag kunt spelen. Het verhaal van de game speelt zich af in een wereld met vier op elementen gebaseerde rijken, en je neemt de rol aan van een Valorian Knight om een ​​wereldseindende ramp te voorkomen.

Hieronder vind je de releasetijden voor alle gebieden met de handige tweet van Gearbox.

Als u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste pc-releases, vindt u onze samenvatting van aankomende pc-games om te zien waar u de komende maanden uw geld nog meer aan uitgeeft.

READ  Halo: De pc-toekomst van de Master Chief Collection zal extra mod-ondersteuning en enkele uitgesneden Halo 4-ontwerpen bevatten

Written By
More from Max Mcgee

De motorrally van Sturgis zal naar verwachting 250.000 mensen trekken

Een enorme 10-daagse motorrally in South Dakota begint vrijdag en zal naar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *