Half-Life in Black Mesa: Blue Shift bereikt hoofdstuk 2

Black Mesa is een geweldige game en een zeer lange remake van de eerste halfwaardetijd, het enige probleem daarmee is dat het de uitstekende uitbreidingen van Gearbox mist. Het goede nieuws is dat het mod-team van HECU Collective eraan werkt om Blue Shift naar Black Mesa te brengen — en Chapter 2 is zojuist uitgebracht.

Black Mesa: Blue Shift begon met de ontwikkeling na het schrappen van een vergelijkbare mod in 2015, en ontving net de eerste release in maart van dit jaar – bestaande uit het eerste hoofdstuk van Blue Shift, dat eigenlijk gewoon een introductie in tramstijl is. Hoofdstuk 2: Insecurity voegt geen gevechten toe, maar stelt spelers in staat om de Black Mesa te verkennen en verschillende leden van de cast te ontmoeten, waaronder het uiterlijk van G-Man en Gordon Freeman zelf.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan de mod downloaden Rechtstreeks van ModDB of door stoom workshop. Het is natuurlijk gratis, hoewel je eerst een exemplaar van Black Mesa nodig hebt. De update bevat samen met Hoofdstuk 2 een hele reeks oplossingen en verbeteringen voor Hoofdstuk 1: Leefruimten die zijn uitgebracht, waaronder een verlenging van het einde van de introductie met “een paar minuten”.

Het team lijkt de meeste geluiden van het originele spel te hebben behouden, hoewel sommige belangrijke onderdelen zijn hernoemd – met name de senior doelman Otis en “volledig eenBelangrijk Scientist.” Ze hebben een componist die aan een nieuwe soundtrack werkt, maar ze hebben er ook een nieuwe soundtrack van uitgebracht.

Er zijn in totaal acht hoofdstukken in Half-Life: Blue Shift, dus met hoofdstukken 1 en 2 die in slechts een paar maanden zijn voltooid, betekent dit dat ze allemaal volgend jaar klaar moeten zijn, toch? Misschien, maar hoewel Blue Shift ongetwijfeld een stuk kleiner is dan Half-Life of zelfs de Gearbox-uitbreiding die wordt geassocieerd met de tegenkracht, zijn de eerste twee niveaus voornamelijk interactieve scènes – het echte spel begint met Hoofdstuk 3: Duty Calls.

READ  Assassin's Creed Valhalla Hotfix buiten Ostara Festival, "permanente oplossing" volgende week

Hopelijk duurt het sowieso niet zo lang als Black Mesa, die de ontwikkeltijd van Duke Nukem Forever twee jaar overspande voordat het eindelijk werd uitgebracht.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Have-Life Black Mesa: Modify Blue Shift Hits Chapter 2”; “Type: “News”; mesa “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Crowbar Collective “,” genre “:” Early Access “,” title “:” Black Mesa “,” genres “:[“Early Access”,”Indie”,”FPS”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Call of Duty WW2: Vanguard komt dit jaar volgens meerdere rapporten

Volgens meerdere rapporten keert Call of Duty dit jaar terug naar zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *