Goed nieuws voor Volvo-rijders: YouTube en Flitsmeister zijn beschikbaar

© Aangeboden door Autovisie
volvo youtube

Als u een Volvo heeft met het besturingssysteem van Google, kunt u nu een nieuwe handige en vermakelijke applicatie downloaden. YouTube en Flitsmeister vind je in de Google Play Store!

U kunt dus video’s bekijken – niet tijdens het rijden – Het grootste videoplatform ter wereld. Dat maakte Volvo vandaag in een persbericht bekend. De auto is te zien Ik noemde eerder Dat de fabrikant hard werkt aan YouTube-integratie, maar het is nu officieel.

Flash Master

maar dat is niet alles. De geliefde Flitsmeister-app is nu ook beschikbaar in dezelfde App Store. Een mooi pluspunt, aangezien Apple CarPlay niet meer gebruikt kan worden in nieuwe Volvo’s. Informatie- en amusementsfaciliteiten Er zijn immers nieuwe modellen uit Zweden ontwikkeld door Google en het is duidelijk dat iOS-integratie daar niet tussen past.

© Aangeboden door Autovisie


De toevoeging van deze apps, die veel Nederlandse gebruikers graag gebruiken, zorgt ervoor dat smartphone-connectiviteit niet meer nodig is. Eigenaren van elektrische Volvo-auto’s, zoals de XC40 en C40, kunnen nu genieten van YouTube tijdens laadsessies. Volvo benadrukt dat de YouTube-functie alleen kan worden gebruikt als de auto volledig stilstaat. Belangrijk, want in Tesla was het al een tijdje mogelijk om tijdens het rijden een spelletje op het middenscherm te spelen.

Oplaadpunt

Volvo werkt samen met Google om het aantal apps in de Play Store uit te breiden. Waar voorheen enkele muziek- en podcast-apps beschikbaar waren, is het nu mogelijk om te zoeken naar oplaadpunten via apps als Chargepoint en Plugshare.

READ  Zo gebruik je de app in je autoVolvo C40


© Aangeboden door Autovisie
Volvo C40

Het is nu ook mogelijk om andere Google-apparaten aan Volvo’s te koppelen. Op deze manier worden de auto’s volgens de fabrikant ‘slimme apparaten’ die kunnen fungeren als ‘een verlengstuk van de leefomgeving van de bestuurder’. Concreet betekent dit dat de toestellen van Google zijn verbonden met Volvo, zodat je veel functies op afstand kunt uitvoeren, zoals het verwarmen van het interieur van je auto, bijvoorbeeld door het verzoek in te dienen bij de Google Assistent.

More from Madison Garrett
Netflix test eerste mobiele game-integratie in Polen
deel dit artikel Netflix is ​​nog een stap verder gegaan in zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *