Gok mini spellen die je in videospellen kunt spelen

De kans bestaat dat je als gamer ook wel van een gokje wagen houdt. Beide kunnen immers erg spannend zijn en gaan daarom vaak hand in hand. Er zijn daarbij veel spellen die voor hun spelers in het spel ruimte maken voor war gok vermaak, zoals bijvoorbeeld spelen op gokkasten en fruitautomaten, of aan een roulette of een blackjack tafel. Het zal je misschien verbazen, maar er zijn dus heel aardig wat spellen die dit doen. Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt.

Hoe werken mini spellen eigenlijk?

Om het simpel te beschrijven, is een minispel eigenlijk een klein spel wat zich bevindt in een veel groter spel. Vaak worden deze door software ontwikkelaars toegevoegd om het iets interessanter te maken en ervoor te zorgen dat meer mensen een reden hebben het spel te gaan spelen en zich ermee kunnen vermaken. Vaak blijkt dat prima te werken, want mensen spelen maar al te graag een klein spelletje erbij, of dit nu makkelijk of moeilijk is. Zie hier de bekendste minispellen opgenomen in grotere games:

Vissen in The Legend of Zelda: Twilight Princess

In heel veel videospellen zie je mogelijkheid terug om te gaan vissen, maar nergens is dat zo goed gedaan als bij The Legend of Zelda: Twilight Princess. De manier waarop je vis kunt gaan vangen kan daarbij van spel tot spel veranderen, waardoor het altijd spannend blijft. Verder is het vooral een welkome afwisseling wanneer je even klaar bent met al het andere wat er steeds in het spel gebeurd. Werp daarom tussen alle missies vol actie gerust eens je hengel uit in The Legend of Zelda: Twilight Princess.

READ  New World stimuleren - Drie eenvoudige manieren om het te krijgen

Gwent in Witcher 3

Het spel Witcher 3 werd uitgebracht in 2015 en is sindsdien een zeer populaire hit geworden. In het spel zelf zit de minigame Gwent. Het wordt over het algemeen gezien als een van de beste een meest verslavende minigames die we ooit hebben gezien in een videospel. Dit strategische kaartspel combineert van alles met elkaar, terwijl twee verschillende legers de strijd aangaan met dus de kaarten en allerlei andere mogelijkheden. Met Gwent hebben de ontwikkelaars van Witcher 3 ervoor gezorgd dat het spel, wat op zichzelf al zo goed is, nog interessanter is geworden.

Terminal Hacking in Fallout 4

Net als Witcher 3 werd ook het spel Fallout 4 in 2015 op de markt gebracht. Met Terminal Hacking is er een minigame in opgenomen die niet alleen leuk is, maar ook relatief veel diepgang heeft in vergelijking met de meeste andere voorbeelden. Het gaat er hierbij om dat je op zoek gaat naar het juiste wachtwoord in een reeks woorden en code. Daarbij wordt je brein dus goed aan het werk gezet en dat maakt dit minispel een enorm leuke toevoeging op Fallout 4.

Poker in Red Dead Redemption

Een potje poker is altijd wel leuk en kan op veel verschillende plaatsen online gedaan worden. Maar wat dacht je van tussendoor terwijl je Red Dead Redemption aan het spelen bent? Ook dit behoort namelijk tot de mogelijkheden. Bezoeken de oude saloon en speel poker zolang als je wilt. Daarbij is er zelfs de mogelijkheid om een beetje vals te spelen en jezelf een extra kaart toe te delen als je deze kunt gebruiken. Maar pas op, want als de rest van de tafel erachter komt wat je aan het doen bent, kan je zwaar in de problemen terechtkomen.

READ  Hoe gebruik je de ideale betaalmethoden in online casinospellen?

Taxichauffeur in Grand Theft Auto III

In de Grand Theft Auto serie kun je sowieso altijd al bijzondere dingen doen. Het is makkelijk om allerlei verschillende voertuigen en vaartuigen te gebruiken, je kun tal van missies doen, en eigenlijk gebeurd er altijd wel wat. Daarom mocht de taxi uit Grand Theft Auto III natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Hoewel er wel meer minigames in de GTA serie zijn opgenomen, is dit zeker een van de leukste. En je kunt het geld natuurlijk altijd goed gebruiken in het spel. In meer recente versies van het spel wordt er steeds meer mogelijk, en kun je bijvoorbeeld zelfs al bowlen en tennissen.

Survival Cops Chase in Driver

Als laatste komen we uit bij een echte klassieker. Driver Is namelijk afkomstig uit de vorige eeuw, en wordt uitgebracht in 1999. De ingebouwde mini game Survival Cops Chase zit vol actie omdat je als undercover agent moet gaan infiltreren in een netwerk. Het ziet er vandaag de dag misschien wat achterhaald uit vergeleken met nieuwe spellen, maar is daarom zeker niet minder leuk.

Written By
More from Lesley Curry
iFixit breekt de iPhone 12 mini af, laat zien hoe Apple alles erin propte
De iPhone 12 mini openen. Samuel Axon Hier is de batterij. Samuel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *