Wat is het meest onderschatte computerspel ooit?

Computerspellen waren heel gemakkelijk in drie categorieën in te delen. Er waren de goede games die iedereen speelde, de slechte games die op de juiste manier waren vergeten, en een klein plasje in het midden van de goede games die gewoon niet goed waren.

Deze middenklasse was voorbestemd om cultklassiekers te worden. Het zijn het soort spellen waar mensen zoals ik graag over schrijven: goed genoeg dat je er misschien zelfs om geeft, maar het zijn niet de enorme spellen waar je al genoeg van hebt om erover te horen.

Wat het nu moeilijk maakt om games op deze manier te segmenteren, is dat er maandelijks 15 games zijn uitgebracht, en nu zijn er honderden. De geweldige game waar je van hebt gehoord, maar nog niet hebt gespeeld, werd zes maanden geleden uitgebracht zoals zes jaar geleden, omdat er zoveel games zijn die iedereen kan spelen.

Misschien maakt dat de titel van dit bericht een onmogelijke vraag om te beantwoorden. Waar mensen ooit haastten om een ​​klassieker als Deus Ex te verkopen, is het nu verankerd als een klassieker, met vier vervolgfilms, en vele andere series hebben hun nalatenschap voortgezet. Waar je een excentrieke bal zo ambitieus als reuzen had kunnen verdedigen: Citizen Caputo, Steam and the Itch zitten nu vol met rare ballen waar niet genoeg mensen de tijd voor nemen om te spelen.

Hoe dan ook, ik stel toch de vraag: welk spel vind je leuk, waarvan je denkt dat het geweldig is, waarvan je denkt dat anderen je waardering voor zullen delen, maar dat er niet genoeg mensen spelen of praten over? Schrijf opmerkingen en geef enkele details – u kunt anderen overtuigen om het eens te proberen.

READ  CS: GO-ontwikkelaars distribueren de Hades-muziekset voor de Steam-spelers van de RPG
Written By
More from Max Mcgee

Rangers-rookie Adam Fox heeft de laatste Calder Trophy-lijst afgesloten

Dat is in orde. Nicklas Lidstrom heeft de Calder Trophy ook niet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *