Google Assistent stelt nieuw dropdown-ontwerp en microfoongeluiden in و

Assistent’s laatste visuele update in formaat eind 2020 Saw light bar komt naar alle Android-apparaten. Google werkt nu aan wat lijkt op een nieuw ontwerp dat gebruikmaakt van vervolgkeuzemenu’s om meer informatie weer te geven, terwijl Assistent nieuwe microfoongeluiden krijgt.

Over APK Insight: In dit “APK Insight”-bericht hebben we de nieuwste versie uitgepakt van een app die Google heeft geüpload naar de Play Store. Wanneer we deze bestanden decompileren (APK-bestanden genoemd, in het geval van Android-apps), kunnen we verschillende coderegels binnen deze hint zien in mogelijke toekomstige functies. Houd er rekening mee dat Google deze functies al dan niet kan leveren en dat onze interpretatie van wat ze zijn mogelijk onvolledig is. We zullen proberen degenen die bijna klaar zijn, echter in staat te stellen u te laten zien hoe ze eruit zouden zien als ze zouden opladen. Met dat in gedachten, blijf lezen.

Eenmaal geactiveerd, blijft het blad niet het hele scherm in beslag nemen om de achtergrondcontext te behouden. Je profielavatar verschijnt nog steeds in de rechterbovenhoek, maar het omgekeerde is nu een kraalvormige knop voor toetsenbordinvoer, aangezien de onderkant van het scherm de thuisbasis is van de vierkleurige microfoon met een transparantie-effect. Het is niet duidelijk of dit het definitieve ontwerp is, maar de nadruk op tekstinvoer is een interessante keuze.

De grote verandering hier is hoe Google meer informatie op het scherm wil tonen. In plaats van gebruikers te overstelpen met kaartfeeds en webresultaten, biedt Google Assistant gebruikers de mogelijkheid om resultaten te verbergen via vervolgkeuzemenu’s. In dit geval zien we “Op mijn scherm” en “Aanbevolen”.

READ  PSA: update WebView voor Android om kapotte apps te repareren

De eerste is vrij eenvoudig – hoewel er veel grotere knoppen zijn voor web-/app-resultaten, terwijl de laatste slechts een lijst met algemene acties is. Het lijkt niet contextueel te zijn, terwijl dit de nieuwste poging van Google is om verder te informeren over de mogelijkheden van de Assistent. In het herontwerp van de lichtbalk van vandaag kun je omhoog vegen op het paneel om een ​​vergelijkbaar voorbeeld te zien.

Nieuwe microfoongeluiden van Google Assistent

doe de microfoon open”

Oud

nieuw

Google werkt ook aan nieuwe stemmen om de Assistent-spraakervaring te begeleiden. Het begint wanneer de Assistent aan staat met een “open_mic” bel die zachter en minder scherp is, wat beter overeenkomt met de Google-vriendelijke ontwerptaal. Dezelfde wijzigingen worden toegepast op ‘close_mic’, terwijl ‘think’/analyze agressief begint en vervaagt in plaats van in een constante echo.

Deze updates zijn in dezelfde geest als: Nieuwe stem casten Dit jaar voor slimme schermen en speakers. Nog niet uitgebracht met Google 12.21 app.

Close_mic

Oud

nieuw

denken

Oud

nieuw

bedankt voor de JEB-decompiler, waarvan sommige APK Insight-demonteurs profiteren.

Dylan Russell Dit artikel is bijgedragen door Kyle Bradshaw

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

Intel biedt een 100% betere game-ervaring dan Apple Mac-laptops.

Na wat aionen leek, stemde Intel Legal uiteindelijk in met een brief...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *