Districtshonkbalresultaten van de wedstrijden van dinsdag met PTHS, PC en DTHS

Monticello versloeg maandag Pontiac thuis met een thuistour. Op dinsdag scoorde Hakim twee runs in de eerste helft en zorgde hij voor een 2-0 overwinning op de Indians in de honkbalcompetitie Illini Prairie Conference in The Ballpark in Williamson Field.

Nogmaals, het was de lange bal die door de stam werd verdoemd toen Monticello de enige punten van de wedstrijd scoorde met een schot van twee rondes van Jake Edmondson. Joey Sprinkle begon de rally met een brace voor het schot van Edmundson.

Parker Francis ging toen zitten en speelde vier rondes, waarvan de laatste drie vrije slagen. Hij raakte er drie en mocht niet lopen. George Smith gooide drie puntloze innings, die in plaats daarvan Monticello’s twee hits en drie runs bevatten. Hij ontlucht er een.

De misdaad van Pontiac werd vastgehouden door Luke Techke, Cole Smith en Tristin Foran. Het trio liet tweetakt- en drietaktmotoren samen lopen terwijl ze er vier doorkruisten.

Smith en Trevor Sexton kozen allebei de twee (6-14) starters van Pontiac.

Monticello 9, Pontiac GV5

Monticello – The Elders draaiden de rollen om met Pontiac door een 9-5 overwinning te behalen in het juniorenspel bij MHS.

De Indians stonden na de derde inning met 5-0 voor. Keegan Foster voerde een solo vol regels uit in de eerste om PTHS met 2-0 op voorsprong te zetten toen Brady Donovan en Drew Wyman scoorden. Duncan Ieltes scoorde in de tweede helft in het Jammeh Stadium om de 3-0 te maken.

Wyman en Zain Ilts scoorden tweemaal toen Zakaria Landström in de derde helft twee doelpunten verdubbelde om de stand op 5-0 te brengen.

READ  De Sims 4 heeft meer dan 100 huidtinten toegevoegd

De voorsprong was van korte duur, want Monticello scoorde zes wedstrijden in het onderste deel van het frame om voor altijd de leiding te nemen.

Foster kreeg twee hits en twee hits om de Pontiac-aanval te leiden. Landstrom had dubbele en twee RBI’s, Donovan, Wayman, Hunter Wilson en Zayn Eilts elk.

Ethan Gunder nam het verlies na het toestaan ​​van zes runs – allemaal onverdiend – in 2 of 3 runs. Hij kreeg driemaal vier wijd, stond vier honkslagen toe en sloeg er één. Zach Mashing stond drie ronden op vijf slagen toe, terwijl Seth Bransim er twee juichte en drie keer liep in twee ronden zonder doelpunten.

Prairie Centraal 5, Olympia 4

FAIRBURY – Prairie Central overleefde zeven overtredingen en een comeback-bod van Olympia voor een 5-4 overwinning op de Illini Prairie Conference van dinsdag op PCHS.

De overwinning komt een dag nadat de Spartanen maandag de Hawks met 9-1 versloegen.

Tyler Trachsel raakte in zijn eentje twee honken aan de onderkant van de eerste half-gecoate Lyndon Whiteville in de eerste ronde van de wedstrijd voor Prairie Central. Whiteville had de band uitgeschakeld met een basisslag.

Whiteville kreeg zijn tweede hit in evenveel beurten met één nummer dat Carson Friedman in de tweede helft opnam. Trachsel kwam opnieuw binnen met twee nee-zeggers met een treffer op de basis die Homer Owen Rafferty duwde.

Nate Reed volgde hem met een Trussell-recorddouble en na het lied van Noah Nagel verdubbelde Cooper Palmor om Reed te scoren en een 5-0 voorsprong te geven.

Op dat moment was het aan de pc-promotiestaf om Olympia in toom te houden. De Spartanen probeerden terug te komen door te scoren in drie opeenvolgende rondes om de stand op 5-3 te brengen na vijf innings.

READ  Geld verdienen in Recettear: An Item Shop's Tale is nog steeds een genot

Olympia voegde een punt toe aan de top van de zevende plaats, maar Kaden Addis verdiende een penalty en een trap om de wedstrijd af te maken.

White Harms pakte de overwinning na drie runs over vijf runs toe te staan. Hij stopte twee hits en kreeg tweemaal vier wijd terwijl hij twee hits sloeg. Addis juichte twee teams toe, één liep en stopte en één schot in de shockcapture.

Trachsel kreeg twee hits, waaronder een dubbele hit, en twee hits om de aanval van de Hawks te versnellen (2-13). Reed kreeg een dubbele hit, een honkslag, sloeg de RBI en Whitville twee hits en leidde op de vlucht. Rafferty had dubbele en enkele, Palmore had dubbele en RBI en Nagle singles.

Clifton 9, Dwight 0

Dwight – Clifton (midden) en Dwight waren in gevecht totdat de Comets de Trojanen voor zes runs verbrandden in de vijfde inning, wat de bezoekers naar een 9-0 overwinning op de Sangamon Valley Conference op dinsdag stuwde.

Dwight stond met 1-0 achter voordat Clifton explodeerde in het vijfde frame. De kometen sloegen alle zes runs met twee marges. Slechts twee nummers werden verkregen. Clifton scoorde individuele games in de zesde en zevende frames om de overwinning te bezegelen.

Trojaanse paarden hadden moeite met het genereren van misdaad. Hunter Pierre sloeg een honkslag in de vierde inning voor de enige DTHS-safety van de wedstrijd.

Camden Pierre nam het verlies bij het aflossen van leerling Carson Crouch. Pierre mocht in twee rondes één keer lopen en sloeg één ronde. Crouch spread drie keer in twee rondes. Jack Dunker kreeg zes punten tegen en moedigde er één aan, Tyler Cox sloeg er twee, terwijl Anthony Nelson onverdiende punten moest incasseren in elk één actieronde.

READ  Stardew Valley ontmoet Persona bij SunnySide
Written By
More from Max Mcgee
Werken op afstand heeft me weggeduwd van computerspelletjes
Ik hoef u niet te vertellen hoezeer de pandemie onze gewoonten heeft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *