Google Bar krijgt Changelog “Ervaringsupdates”

Google Bar krijgt Changelog “Ervaringsupdates”

Een van de slimme dingen die OpenAI met GPT heeft gedaan, is om zijn (grote taal) model een gebruikersgericht versiebeheersysteem te geven waarvan mensen zich volledig bewust zijn. Google Bard begint iets soortgelijks te doen met een wijziging in de “Experience Updates” van de Bard.

Google heeft de “Experience Updates-pagina gelanceerd om de nieuwste functies, verbeteringen en bugfixes voor de Bard-ervaring te plaatsen.” Het team wil dit doen zodat gebruikers “een gemakkelijke plek hebben om de nieuwste Bard-updates te zien die ze kunnen testen en feedback kunnen geven.”

In verband met de nieuwe functies van vandaag heeft Bard extra zoekonderwerpen toegevoegd aan “Google It”, zodat “mensen een breder scala aan interesses kunnen verkennen met meer relevante onderwerpen.”

Voor 2023.04.10 bevestigt Google ook dat het PaLM heeft geïntegreerd om rekenkundige en logische antwoorden te verbeteren. Het bedrijf zei vorige week dat coderingsmogelijkheden binnenkort beschikbaar komen.

Je hebt toegang tot ervaringsupdates Sla de wijziging direct op, of bekijk het vanuit de navigatielade aan de zijkant met Chat Reset, Bard Activity, FAQ, Help en Support. (Het wordt geopend als een nieuw tabblad.)

Op de lange termijn is het echter afwachten hoe Google grote updates op productniveau en op LLM (LaMDA) niveau gaat signaleren.

Meer over Google Bar:

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.

READ  Asmongold betwijfelt of het vertrek van Bobby Kotick iets zal veranderen bij Activision

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *