Iedereen zei dat de nieuwe Metroidvania een “bijna perfecte mix van Celeste en Hollow Knight” is, en ik begrijp wat ze bedoelden

Iedereen zei dat de nieuwe Metroidvania een “bijna perfecte mix van Celeste en Hollow Knight” is, en ik begrijp wat ze bedoelden

Na te hebben gewoond in Steam Early Access, het Metroidvania-platform Eenzame paddenstoel (Opent in een nieuw tabblad) Het werd officieel gelanceerd, en tot lovende vergelijkingen met sterren als Hollow Knight en Celeste.

Deze kleine indie, solo ontwikkelde Basti Games-game trok om een ​​paar redenen mijn aandacht. Aangeprezen als “een handgemaakte platformgame in een open wereld die zich afspeelt in een wereld gebouwd door paddenstoelen”, klinkt dit als een mooie kijk op een van mijn favoriete genres. En hoewel het niet overstroomt met recensies – hoewel 94% van hen positief is, wat een goed teken is – noemden veel recensenten specifiek Hollow Knight en Celeste, en nadat ik dieper in het spel was gedoken, begin ik te begrijpen waarom.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *