De nieuwste generatie My BMW App nu beschikbaar voor Nederlandse BMW rijders en fans.

Sinds de introductie van de BMW i Remote App in 2013, gevolgd door de BMW Connected App, biedt BMW klanten moeiteloze connectiviteit tussen hun smartphone en hun auto. De BMW Apps hebben meer dan 70.000 gebruikers in Nederland. Sinds juli van dit jaar zijn inmiddels meer dan 10.000 gebruikers actief in de nieuwe My BMW App. De My BMW App heeft een nieuw, intuïtief en vereenvoudigd ontwerp en nieuwe services die de elektrische BMW-bestuurder ondersteunen.

Sinds de introductie van de BMW i Remote App in 2013, gevolgd door de BMW Connected App, biedt BMW klanten moeiteloze connectiviteit tussen hun smartphone en hun auto. De BMW Apps hebben meer dan 70.000 gebruikers in Nederland. Sinds juli van dit jaar zijn inmiddels meer dan 10.000 gebruikers actief in de nieuwe My BMW App. De My BMW App heeft een nieuw, intuïtief en vereenvoudigd ontwerp en nieuwe services die de elektrische BMW-bestuurder ondersteunen. Dit wordt erkend door Nederlandse gebruikers, die de app sinds de lancering positief hebben beoordeeld met 4,5 / 5 sterren in de Apple Appstore.

“Twee grote thema’s spelen momenteel bij BMW: elektrificatie en duurzaamheid. Connectiviteit is daar een integraal onderdeel van”, zegt Stefanie Wurst, General Manager BMW Group Nederland, “omdat het bijvoorbeeld onze plug-in hybrides automatisch laat schakelen. naar de elektrische modus in de eDrive. Zones (zie ook dit persbericht) De My BMW App maakt het mogelijk om de BMW Punten te beheren die je ontvangt voor elke elektrische kilometer die je aflegt met je BMW plug-in hybride, die je vervolgens kunt inwisselen, bijvoorbeeld voor het opladen van tegoed bij BMW Charging. “

READ  Het aantal wandelroutes op het Noord-Hollandpad is verdubbeld

“Met de nieuwe app-generatie zetten we de volgende stap om de digitale gebruikerservaring van de BMW-coureur uit te breiden. We komen daarmee tegemoet aan de behoeften van de klant als het gaat om digitale diensten en functies ”, aldus Peter Henrich, Senior Vice President BMW Group Connected Company Customer. “Met de My BMW App en de MINI App integreren we onze auto’s naadloos in de digitale levensstijl van onze klanten. Beide apps bieden veel nuttige informatie voor zowel het dagelijks gebruik van de auto als voor de persoonlijke interactie met ons als merk. voortdurend om dat verder uit te breiden. “

De hoogtepunten op een rij

* Vanuit My BMW App is de nieuwe universele interface tussen de auto en de bestuurder. De app toont informatie over de status van de auto en kan – afhankelijk van de uitrusting – functies op afstand bedienen. De BMW kan bijvoorbeeld op afstand worden gelokaliseerd, vergrendeld of ontgrendeld en bewaakt via Remote 3D View.

* Bestemmingen zijn gemakkelijk te vinden via de geïntegreerde zoekfunctie en kunnen direct naar het navigatiesysteem van de BMW worden gestuurd. Het is ook mogelijk om bestemmingen door te geven vanuit apps van derden. De kaart toont de actuele verkeerssituatie, tankstations, oplaadpunten en parkeermogelijkheden.

* Via de My BMW-app krijgen klanten informatie over beschikbare Software-upgrades op afstand. Ze kunnen het dan gemakkelijk thuis downloaden en naar hun BMW sturen en de update installeren. Met Remote Software Upgrades biedt BMW Group klanten met BMW Operating System regelmatig 7 nieuwe en verbeterde digitale functies. Klanten weten ook zeker dat hun autosoftware altijd up-to-date is.

READ  IBM Research - Verantwoordelijkheid voor ethische AI ​​verplaatst naar C-suite

* Van BMW Digital Key, die een iPhone in een autosleutel verandert, is eenvoudig in slechts enkele stappen in te stellen via de My BMW App. Als de BMW is uitgerust met de BMW Digital Key, kan de BMW worden gebruikt zonder fysieke sleutel. Toegang met BMW Digital Key kan worden gedeeld met maximaal vijf andere personen. Toegang delen kan ook met beperkte ‘rechten’, zoals een beperkte topsnelheid – perfect voor beginnende automobilisten.

* De app biedt extra functies voor geëlektrificeerde BMW-modellen, zoals een verbeterd overzicht van de elektrische actieradius, laadstatus en laadgeschiedenis. De Laad- en Klimaattimer optimaliseert het laadproces op basis van ingevoerde tijdvakken voor het laden en de ingestelde vertrektijden. Voor nog meer comfort is ook airconditioning mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om het interieur in de winter op te warmen of in de zomer af te koelen, bijvoorbeeld voor vertrek.

* Met de introductie van BMW-punten klanten worden beloond voor elektrisch rijden in een BMW plug-inhybridemodel. Klanten sparen punten en kunnen deze bij BMW Charging inwisselen voor laadtegoed. De My BMW App maakt het mogelijk om de BMW Points te beheren. BMW Points zijn al beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

* Personalisatie: Na verbinding met een persoonlijke BMW ID kan de klant snel en automatisch persoonlijke voorkeuren instellen in elk huidig ​​BMW-model. Dankzij de My BMW App is het inloggen nu nog eenvoudiger – in plaats van handmatig een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, kunnen klanten nu eenvoudig een QR-code scannen om hun instellingen veilig over te dragen. De gebruiker kan ook een profielfoto instellen die automatisch naar de auto wordt gestuurd.

READ  Zo kun je straks app-updates sneller downloaden uit de Google Play Store

* Vanuit My BMW App biedt gemakkelijke toegang tot het BMW-ecosysteem. Via de app kunnen klanten de onderhoudsbehoefte van hun BMW in de gaten houden en rechtstreeks contact opnemen met BMW Authorized Service Partners. Onderhoud is ook eenvoudig in te plannen via de app. Bij problemen onderweg zorgt de My BMW App voor eenvoudig contact met BMW Roadside Assistance. Als de klant hiervoor toestemming geeft, ziet het servicepersoneel de locatie en status van de BMW. Op deze manier kunnen ze directe hulp bieden via de ether. De app biedt ook gemakkelijke toegang tot de BMW ConnectedDrive Store en de BMW Online Shop.

De nieuwe generatie My BMW App is gratis te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store. Vanaf medio 2021 is de My BMW App beschikbaar in 23 talen en meer dan 40 landen, waaronder de VS, Canada, Brazilië, Mexico en verschillende markten in Zuidoost-Azië.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *