Google ‘Pixel 5s’ lek pronkt met gespikkelde achterkant

Vorige maand kwamen de Pixel 4a 5G en Pixel 5 kwamen zij aan zij tevoorschijn met bijhorend specificatieblad. Een nieuw lek laat zien wat duidelijk de Pixel 5 is, maar met een vreemde ‘Pixel 5s’-naam.

In vergelijking met het lek van eind augustus hebben we een heel duidelijke opname van de Pixel 5. De beelden zijn vanavond getweet door een Mexicaanse radiopresentator Jose Antonio Ponton. De Pixel 4a 5G en 5 zullen met name niet beschikbaar zijn in dat land.

Beginnend aan de achterkant, zien we de nieuwe vierkante camerabobbel waar de flitser zich boven de spectrale en flikkersensor bevindt. We hebben ook een goede opname van de groothoeklens die vervangt de telefoto.

We krijgen een heel duidelijk beeld van de textuur van het lichaam met overal witte / zilveren vlekken, inclusief de vingerafdruksensor. We zien ook zwarte volumeknop en vergrendelknop. Er zijn verschillende streepjescodes, waaronder een die het gebrek aan wettelijke goedkeuring aangeeft en ‘R3 EVT’. Redfin is de codenaam van de Pixel 5, terwijl Engineering Validation Test een stap is in het hardwareproductieproces.

De stickers bedekken een geëtst patroon aan de achterkant dat vermoedelijk dient als een ander middel om vroege eenheden te identificeren, terwijl er een uniek symbool is in plaats van de ‘G’ dat Google gebruikt tijdens de prototypefase.

Ondertussen toont de tweede opname van vandaag het scherm “Over de telefoon”. Dit is de eerste keer dat we een Pixel 5 hebben gezien met het scherm ingeschakeld. Het draait een eerdere versie van Android “R” aangezien de bovenste balk de tijd / datum en andere statuspictogrammen mist.

READ  eBay-gebruikers proberen foto's van de PS5 te slaan

Het mysterie van dit lek is hoe het ‘model’ wordt geïdentificeerd als ‘Pixel 5s’. De bijnaam ‘s’ werd gepopulariseerd door Apple, maar onze beste gok is dat het mogelijk verwijst naar de Pixel 5-variant met of zonder mmWave 5G. Omdat “s” meestal betekent beter, het is vermoedelijk de eerste.

De FCC onthulde begin deze maand dat van de vier Pixel 5-apparaten twee modellen – GD1YQ en G6QU3 – zowel mmWave als Sub-6 zullen ondersteunen.

FTC: We gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Aubrey Mason

Mets playoff-dromen krijgen een boost, met dank aan MLB

In een normale zomer zou Pete Alonso zijn plaats als een echte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *