Xbox Indie Spotlight: Niemand redt de wereld

Nobody Saves the World trok meteen onze aandacht met zijn heldere cartoonachtige kunststijl en intrigerende held met holle ogen. Zijn uitgangspunt – dat je nieuwe vormen kunt aannemen met nieuwe vaardigheden – heeft onze interesse alleen maar vergroot, en voegt daaraan toe dat hij op de eerste dag lid wordt van Xbox Game Pass, en Nobody Saves the World ziet er zeker uit als degene die naar hem kijkt. Nobody Saves the World is afkomstig van Drinkbox Studios, ontwikkelaar van Guacamelee, met wie we contact hebben opgenomen voor meer informatie. Producer en mede-oprichter Graham Smith, hoofdontwerper Ian Campbell, en concept en animator Augusto Quijano waren zo vriendelijk om onze vragen te beantwoorden – lees verder om meer te weten te komen over hoe je de wereld precies kunt redden.

Wat is niemand die de wereld redt?

Nobody Saves the World is een actie-RPG met een twist – je kunt een aantal verschillende vormen aannemen, zoals een rat of een geest, om nieuwe unieke vaardigheden te gebruiken.

Wanneer wordt Nobody Saves the World gelanceerd?

We hebben nog geen exacte releasedatum, maar Nobody Saves the World staat momenteel gepland voor begin 2022.

Komt Nobody Saving the World naar Xbox Game Pass?

Ja! Nobody Saves the World is beschikbaar op de eerste dag van Xbox Game Pass en Xbox Game Pass voor pc. Smith legt uit hoe Guacamelee in juli 2017 naar Xbox Game Pass kwam, gevolgd door Guacamelee 2 in juni 2019. “We hebben de afgelopen jaren heel graag met het Game Pass-team en ID @ Xbox-team gewerkt, dus toen we op zoek waren naar een huis voor Nobody Saves the World waren we zeker enthousiast om de game met Microsoft te bespreken, inclusief het idee om de game bij de lancering naar Game Pass te brengen. Gelukkig waren ze ook enthousiast over het idee! ” Smith voegt eraan toe dat co-op is ook leuk, en dat aangezien “niemand de wereld redt” online multiplayer ondersteunt. Voor de volledige campagne denken we dat Game Pass een geweldige plek is voor een lanceringsspel, omdat het mensen in staat zal stellen hun vrienden uit te nodigen om mee te doen aan hun spel op elk punt in de gameplay.”

Niemand redt de wereldwijde xbox-gamekaart

Waar gaat het over?

En wie is niemand? als game site Hij vertelt ons dat niemand een “bleke androgyne mens is die wakker wordt zonder herinneringen (of slipje).” Het is een interessante verandering om je ‘niemand’-held te zijn, en Quijano legt uit hoe die beslissing is genomen. “Oorspronkelijk hadden we een ‘leerling-wizard’-personage in gedachten. Een schone lei van vaardigheden die aan het begin van het spel niets wisten. We dachten conceptueel aan een personage dat van onderaf begon, als niemand, en in de loop van de cursus van het verhaal leren we al deze vaardigheden onder de knie te krijgen. Quijano vervolgt en voegt toe: “Een van de leden van het kunstteam, Mauricio, vond het misschien grappig dat het personage letterlijk niemand was, en hij tekende dit karakterloze personage met holle ogen. Toen het team het personageconcept zag, reageerden ze zeer positief, dus besloten we om verder te gaan. in deze richting “.

READ  Games Gold september 2021: gratis aftellen naar Xbox One- en Xbox Series X-games | Spellen | amusement

Het punt is dat je de oorspronkelijke vorm voor niemand lang lijkt te behouden. en waarom is dat? Nou, in Nobody Saves the World proberen we precies dat te doen – om de wereld te redden van een ramp. Blijkbaar was er een magiër die al in staat was om de wereld te beschermen, alleen om verloren te gaan. “Nostramagus is een zeer krachtige tovenaar in deze wereld”, legt Quijano uit. “Hij is als een rockster (hij heeft zijn eigen kledingmerk), en hij is degene die gewoonlijk vecht tegen deze monsters die de wereld bedreigen. Maar er is iets gebeurd en Nostramagus is nergens te vinden, dus iemand moet die leegte opvullen. Het is een oproep tot actie. In het belang van onze held, niemand. ” Niemand vindt de Nostramagus-stok, waardoor ze in deze verschillende vormen kunnen veranderen. De ramp is veel ernstiger gebleken dan aanvankelijk werd verwacht. Zijn volgelingen zijn wijdverspreid over de hele wereld, en het feit dat dit gebeurt op hetzelfde moment als de verdwijning van Nostramagus lijkt meer dan toeval…”

Niemand redt de wereldwijde xbox-gamekaart

Hoe te spelen Niemand redt de wereld?

Je zult je tijd besteden aan het oplossen van missies, het verkennen van kerkers, het ontdekken en ontgrendelen van nieuwe skins, het ontgrendelen van nieuwe missies, het vinden van krachtigere modellen, enz. Deze basis gameplay-mechanica ziet er geweldig uit – je speelt in een aantal verschillende skins, waaronder rat, robot, geest, draak, boef en meer. “Er is enorm veel variatie in de spelformaten”, zegt Campbell. “Er is alles van de traditionele tankwachter en snelle pijlschietende ranger, tot de meer groteske tovenaar (die konijnen uit zijn magische hoed trekt om naast hen te vechten) of Slug (die vijanden bombardeert met statuseffecten van zijn plakkerige spoor).” Er zijn ongeveer 20 modellen in Nobody saves the world, en het team heeft “hard gewerkt om ervoor te zorgen dat elk model uniek en leuk is.”

READ  Assassins Creed Valhalla heeft naar verluidt een spoilerific endgame bug

Bovendien kunt u ook de mogelijkheden van het formulier aanpassen. “Naarmate je meer modellen en hun vaardigheden ontgrendelt, kun je met aanpassing de vaardigheden tussen modellen mixen en matchen. Dit kan leiden tot eenvoudige en leuke combinaties zoals Ranger die vecht met magische konijntjes – of het kan leiden tot verwoestende combo’s, zoals Slug, die een Elke keer dat ze uit hun spoor ontsnappen, lopen vijanden enorme schade op.” Campbell vervolgt en voegt eraan toe: “Ik ben erg enthousiast om te zien wat er gebeurt als spelers worden ontgrendeld om het formulier aan te passen! De uitdagende uitdagingen van het spel moedigen spelers echt aan om creatief en maak de perfecte vorm om ze te veroveren. Het team ontdekt altijd nieuwe en opwindende combinaties van vaardigheden, en het zal geweldig zijn om te zien wat spelers bedenken als ze eenmaal in hun handen zijn.

Niemand redt de wereldwijde xbox-gamekaart

Al nieuws over de prestaties van “Niemand redt de wereld”?

“We begonnen met het maken van een grote lijst van elk evenement dat we de speler zouden willen helpen vieren, of aanmoedigen om te doen”, legt Campbell uit, terwijl hij ons door het ontwerpproces leidt voor “Nobody Saves the World.” “We verdeelden deze in categorieën, zoals de voortgang van het hoofdverhaal, onze favoriete optionele nevenmissies en activiteiten, uitgebreide wereldverkenning en inhoud na de game. Daarna kozen we onze favorieten, zorgden ervoor dat elke categorie fatsoenlijk werd vertegenwoordigd en begonnen met het bedenken van grappige namen voor hen. …spelers elke vorm laten proberen en uiteindelijk elk van hun vaardigheden beheersen, is een groot deel van “Niemand redt de wereld”, voegt Campbell eraan toe; We vroegen ons af of we prestaties konden verwachten die verband houden met het ontgrendelen van elke vorm of Het blijkt dat dit geen prestatie zou zijn – “er zijn meer dan 11 miljard combinaties die je kunt verzamelen” – maar maak je geen zorgen, Campbell voegt eraan toe dat het team is “weggelopen” van een gerelateerde prestatie. alle groepen!

READ  Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation 5 of XBOX Series X? Hier leest u hoe u de uwe voor Kerstmis kunt krijgen
Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft streeft ernaar de Quick Resume-optie van Xbox Series X te verbeteren
Redactioneel: Gamen / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram / Nieuws...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *