Uw bericht op tv tijdens de top van 2000? Download de NPO Radio 2 app

Hoogste 2000 waarschuwingen

Tijdens de Top 2000 vind je ook nog een ander nuttig bericht op NPO Radio 2: Alert Top 2000. Zet een alarm voor je favoriete platen en we laten het je weten als je begint met spelen!

Dus ben je thuis aan het werk en bang om het klassieke Pink Floyd-spel te missen? Wil je dat we je vertellen wanneer je het kerstdiner van nummer één U2 moet verlaten? De Top 2000-alert is dus op tijd uw nieuwe partner. Op deze pagina leggen we uit hoe eenvoudig het te bedienen is!

Wat kan ik nog meer doen met de app?

Honderdduizenden mensen gingen je voor en hebben een tijdje genoten van veel van de functies van de app:

  • Dien het hele jaar een aanvraag in bij de studio
  • Kijk en luister live
  • Uw bericht op tv tijdens de top van 2000 of een van onze andere evenementen
  • Al onze podcasts staan ​​onder één knop
  • Meldingen ontvangen

Dien een app in de galerij in

Vraag één nummer aan tijdens Stenders Platenbonanza of Annemiekes A-List. Heb je er al lang niet meer van gehoord? Aanmelden voor Bart’s Top 2000 Shuffle of Pauls Popduel? Wil je een thermische mok winnen in de Jan-Willem Start Op? Met onze app stuur je je bericht direct naar de DJ in de studio!

Kijk en luister live

Met onze applicatie kunt u direct naar uw favoriete programma’s luisteren, waar en wanneer u maar wilt. Maar er is meer: ​​je kunt ook gemakkelijk naar een bepaald punt in de uitzending scrollen. Dus was er een telefoontje tussen hen of wil je vanaf nu weer naar dat leuke gesprek luisteren? Welke kan! Met de ontbrekende handleiding en functie vind je ook gemakkelijk oude onderdelen terug.

READ  De Samsung Galaxy S20 krijgt de tweede januari-update, de Note 8, en de eerste Galaxy A8

Onze podcasts onder één knop

Wil jij als eerste wekelijks 30 minuten lang de nieuwe RAUW van Road de Wilde beluisteren? Of misschien ben je gewoon geïnteresseerd in het soort muziek dat Rob Stenders en Leo Blokhuis deze week naar De Verrukisjes 15 brengen. In de NPO Radio 2 app vind je al onze podcasts onder één knop.

Meldingen ontvangen

Is het dit jaar te laat om op de Top 2000 te stemmen? Dit is nergens nodig! Met behulp van de app kunnen we je een pushbericht sturen met belangrijke informatie over een van onze evenementen.

Waar kan ik de applicatie vinden?

Het is gemakkelijk om de gratis app te vinden als je zoekt naar “NPO Radio-2” in de app of play store. U kunt ook downloaden via de onderstaande link:

Download de NPO Radio 2 app Voor iOS
Download de NPO Radio 2 app Voor Android-apparaten

Omslagfoto: Ben Hodijk

More from Madison Garrett

De Nintendo Switch met een betere batterijduur omvat Mario Kart 8 Deluxe voor Black Friday

Voorafgaand aan Black Friday 2020 is een van de beste Nintendo-deals al...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *