Google’s Halloween Doodle is een schattig spookachtig duelspel

Google’s Halloween Doodle is een schattig spookachtig duelspel

De nieuwigheid van Google Doodles slijt niet echt, toch? Doodles zijn altijd een erg leuke manier geweest om datums van historische betekenis aan te geven, maar als het gaat om feestdagen en vieringen, doet Google dubbel zoveel en brengt ons soms een spelletje om te spelen.

Dit jaar bracht Google een game terug uit een eerdere Halloween-game: Great Ghoul Duel. Dit 4v4-arenaduel is deels Snake en deels Slither.io. Het draait allemaal om het verzamelen van Spirit Flames over de kaart en ze vervolgens terug te brengen naar je basis. Het team met de meeste vlammen aan het einde van de tijd wint, toch?

Er is echter één rimpel: als het vijandige team je Spirit Flames-keten onderbreekt, kunnen ze vlammen stelen en zul je even versteld staan ​​en rouwen om het verlies van je zuurverdiende lichtbollen. Het is heel gemakkelijk om vast te lopen en er zijn ook enkele prestaties die je kunt behalen als je echt van het spel houdt. Het is een leuke traktatie voor Halloween, en ik waardeer het altijd als er games zijn die qua thema eng zijn zonder al te veel zorgen.

(Afbeelding tegoed: Google)

Wanneer de doodles arriveren, verzamelt Google een beetje info pagina (Opent in een nieuw tabblad) In het project en soms zelfs opmerkingen over hoe het te maken. De Great Ghoul Duel-pagina bevat enkele credits, vroege afbeeldingen van de nieuwe personages van het spel en zelfs de namen van de geesten die je speelt terwijl ze aan je gevechten beginnen. Mijn favoriet is de kleine spookkat met een vis in zijn bek. Hun naam is Olive en ik zou alles voor ze doen.

READ  Mass Effect: Legendary Edition treft de beste gelijktijdige Steam-spelers van BioWare

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *