Google’s Santa Tracker is live terwijl Kerstmis over de hele wereld begint. 5 leuke manieren om het te gebruiken

Google’s Santa Tracker is hier.

Google

Nu Kerstmis over de hele wereld aanbreekt, heeft Google de kerstman-tracker ingeschakeld om Jolly Saint Nick te volgen terwijl hij geschenken over de hele wereld bezorgt.

De Santa-tracker-site heeft een real-time “tracker” van het pad van de Kerstman, waarbij Kris Kringle Madagaskar rond 11 uur PT verlaat. Naast het volgen van het pad, heeft Google ook een lopende teller voor ‘cadeaus geleverd’ en een bijgewerkte ‘volgende stop’-lijst voor waar de Kerstman naartoe gaat. In een knipoog naar de realiteit draagt ​​de kerstman een paars gezichtsmasker om zichzelf en anderen te houden veilig voor COVID-19 (hoewel hij blijkbaar al een dosis vaccin).

De site is vergelijkbaar met NORAD’s kerstman-tracker, het langlopende jaarlijkse project van het North American Aerospace Defense Command.

De tracker van Google fungeert ook als een leuke manier om kinderen te vermaken met een handvol minigames, waaronder een genaamd Elf Glider waar je op een computer een toetsenbord gebruikt om te dienen als een van de elfjes van de kerstman op een deltavlieger, door op de spatiebalk te drukken om cadeautjes in schoorstenen te laten vallen terwijl je obstakels vermijdt. Het is allemaal een leuk beetje plezier voorafgaand aan de vakantie.

Op het moment van schrijven, volgens de tracker van Google, wordt de Kerstman verwacht binnen ongeveer 9 uur in de Verenigde Staten aan te komen.

5 leuke manieren om Google’s Santa Tracker te gebruiken op kerstavond en eerste kerstdag

1. Enter Santatracker.google.com op uw mobiele of desktopbrowser. Mobiele gebruikers kunnen tik om de kerstman toe te voegen naar hun startscherm.

2020-12-24-10-57-51

Daar, nu is de kerstman foto-klaar.

Screenshot door Jessica Dolcourt / CNET

2. Je kunt passief de huidige locatie van de Kerstman zien en de wereld verkennen. Als je te ver komt, tik op het pictogram van de kerstmuts om onmiddellijk terug te springen naar de vrolijke op zijn slee.

3. Klik of tik op het menu “hamburger” van drie horizontale lijnen in de linkerbovenhoek van je scherm om op verschillende manieren met de kerstman en zijn vrienden te communiceren. Je kunt de kerstman bijvoorbeeld presentabel maken voor een selfie en een sneeuwballengevecht beginnen.

4. Houd het geluid aan om feestelijke muziek en elfgelach te horen terwijl de kerstman zijn pad rond de wereld baant, of klik of tik op de dempknop als je liever in stilte van de kerstman geniet.

5. Blijf naar beneden scrollen om winter- en kerstgerelateerde spellen te spelen met geanimeerde elfjes. De website van Google zegt dat de site tot en met december live blijft.

READ  Kevin Durant NBA 2K Mobile Game Partnership Info
Written By
More from Eda Greene

Enquête onthult stijgende populariteit van audio-advertenties in mobiele games

Uit een YouGov-enquête is gebleken dat spelers van mobiele games voor volwassenen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *