Jouw bericht op tv tijdens de Top 2000? Download de NPO Radio 2 app – Nieuwsbericht

Top 2000-waarschuwing

Tijdens de Top 2000 vind je in de NPO Radio 2 ook nog een andere handige functie: Top 2000 Alert. Stel een alarm in voor uw favoriete platen en we sturen u een melding wanneer ze op het punt staan ​​te worden afgespeeld!

Dus ben je thuis op het werk bang dat je die Pink Floyd-klassieker mist? Zou je willen dat we je vertellen wanneer je het kerstdiner moet verlaten voor dat ene nummer van U2? Dan is een Top 2000 Alert uw nieuwe partner op tijd. We leggen op deze pagina uit hoe gemakkelijk het werkt!

Wat kan ik nog meer doen met de app?

Honderdduizenden mensen gingen je voor en hebben al een tijdje genoten van de vele voordelen van de app:

  • Stuur het hele jaar een app naar de studio
  • Kijk en luister live
  • Uw bericht op tv tijdens de Top 2000 of een van onze andere evenementen
  • Al onze podcasts onder één knop
  • Ontvang push-notificaties

Stuur een app naar de studio

Tijdens Stenders Platenbonanza of Annemiekes A-List dat ene nummer aanvragen dat je al lang niet meer hebt gehoord? Wil je je aanmelden voor Bart’s Top 2000 Shuffle of Pauls Popduel? Wil je een thermomok winnen bij Jan-Willem Start Op? Met onze app stuur je je bericht direct naar de DJ in de studio!

Kijk en luister live

Met onze app kun je live naar je favoriete programma’s luisteren, waar en wanneer je maar wilt. Maar er is meer: ​​je kunt ook gemakkelijk terug scrollen naar een bepaald punt in de uitzending. Dus was er een telefoontje tussendoor of wil je terug luisteren naar dat leuke gesprek van zojuist? Welke kan! Ook oudere fragmenten vind je gemakkelijk terug via de gids & gemist functie.

READ  Aanvullend pensioen. Hoe is de retourzending?

Onze podcasts onder één knop

Wil jij als eerste elke week Ruud de Wild’s nieuwe 30 MINUTES RAUW horen? Of misschien ben je wel benieuwd welke muziek Rob Stenders en Leo Blokhuis deze week tippen in De Verrukisjes 15. In de NPO Radio 2 app vind je al onze podcasts onder één knop.

Ontvang push-notificaties

Was je dit jaar te laat om voor de Top 2000 te stemmen? Nergens is dat meer nodig! Met de app kunnen we je een pushbericht sturen met belangrijke informatie over een van onze evenementen.

Waar kan ik de app vinden?

De gratis app is makkelijk te vinden als je zoekt op ‘NPO Radio-2’ in de app of play store. U kunt ook downloaden via onderstaande link:

Download de NPO Radio 2 app voor iOS
Download de NPO Radio 2 app voor Android

Omslagfoto: Ben Houdijk

More from Madison Garrett

Sony Xperia 5 II-achtergronden zijn nu beschikbaar voor download voor elk apparaat

De Sony Xperia 5 II is het meest recente vlaggenschip van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *