Steam voegt een aantal nieuwe manieren toe om winteruitverkoopdeals te vinden

Het is fascinerend om Steam en de Epic Games Store te zien terwijl ze tijdens de feestdagen heel verschillende trajecten volgen. Epic, de jonge parvenu, schiet wild uit gratis spellen in elke mogelijke richting om uw aandacht te vragen, terwijl Valve, de lang regerende kampioen, een nieuwe Steam Labs-experiment genaamd “Faceted Browsing” dat meer gedetailleerde controle biedt over wat u ziet in het Steam Winter Sale.

De nieuwe functie lijkt een beetje op Steam’s bredere zoekfunctionaliteit, maar dan sneller en vuiler en uitsluitend gericht op grote verkopen, die – laten we eerlijk zijn – overweldigend kunnen zijn. Het menu op de verkooppagina biedt een reeks gecategoriseerde filters, waardoor gebruikers selectiever dan in het verleden deals kunnen vinden. Dus als je bijvoorbeeld een grappige first-person singleplayer RPG wilt, dan kun je die inbellen. Je zult niets vinden (het kwam sowieso terug met “geen overeenkomsten gevonden” voor mij), maar als je het losmaakt tot een grappige first-person RPG, krijg je te horen dat zowel Borderlands 2 als Borderlands: The Pre -Sequel zijn momenteel beide te koop.

Valve heeft ook meer ‘themapagina’s’ toegevoegd aan de winteruitverkoop, zodat je direct in categorieën kunt duiken, variërend van RPG’s en shooters tot Pixel en Retro, Female Protagonist, Anime, Soundtracks en Software – een allesomvattende categorie voor niet-game spullen.

(Afbeelding tegoed: klep)

Themapagina’s werden tijdens de herfstuitverkoop zelfs toegevoegd en waren zo succesvol: “We ontdekten dat deze themapagina’s tijdens de uitverkoop meer gamewinkelpagina’s bezochten dan alle andere Steam-winkelpunten,” zei Valve – dat ze waren uitgebreid voor de winteruitverkoop.

READ  Vijender op zijn inspiratie die hem motiveerde om de Olympische medaille te winnen
More from Madison Garrett

Sega onthult nooit eerder vertoonde concept art voor de Sonic Adventure Games en Sonic Heroes

Sega’s Sonic the Hedgehog YouTube-kanaal dit weekend gehouden een Extra leven livestream...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *