Gran Turismo 7 voegt virtual reality, “super” kunstmatige intelligentie en de coolste auto ooit toe

Gran Turismo 7 voegt virtual reality, “super” kunstmatige intelligentie en de coolste auto ooit toe

Gran Turismo 7 zojuist ontvangen 1.29-update, wat belangrijk is. De patch introduceert ondersteuning voor Sony’s nieuwe PlayStation VR 2-headset, een angstaanjagende nieuwe AI voor racen, een klassieke GT-baan en vijf nieuwe auto’s, één – nou ja, misschien twee – die aanspraak kunnen maken op de coolste en mooiste auto ooit geproduceerd .

Het grote nieuws is toch echt de virtual reality-modus die, in tegenstelling tot de VR-app, erin zit Gran Turismo Sport, Beschikbaar in alle races en spelmodi (behalve split-screen). Er is ook een exclusieve VR-showroom om het op te nemen tegen de coole automodellen in de game. volgens Digitale Gieterij, John Lineman, Deze modus is heel bijzonder; kan deze correctie uitvoeren GT7 Een geweldige app voor PSVR 2?

Ondersteuning voor PSVR 2 is niet het enige coole dat Polyphony Digital in de laatste update aan de game heeft toegevoegd. Gran Turismo Sophy’s “Revolutionary Super AI Racing Agent”, ontwikkeld door Sony’s AI Labs en een jaar geleden voor het eerst onthuld, is niet alleen ontworpen om onverslaanbaar snel te zijn, maar ook om agressief te concurreren met anderen met respect voor de race-etiquette. Je kunt het opnemen tegen Sophy – solo in een identieke machine of in andere race-opstellingen die je een kans geven om te vechten – in een speciale tijdelijke modus tussen nu en eind maart.

De klassieke track is Grand Valley, een van de meest technische en veeleisende originele Gran Turismo-tracks gebouwd met Polyphony-technologie. Hij keert voor het eerst sinds 2013 terug in de serie Gran Turismo6. De vijf nieuwe auto’s zijn twee versies van de Italdesign Exeneo (conceptauto Vision Gran Turismo); 1965 Honda RA272, klassieke Grand Prix-racemachine; de iconische Porsche 911 Carrera RS uit 1973, misschien wel de meest gewilde 911 aller tijden; En … Citroën DS.

Citroën DS is geen snelle auto. Het is niet eens vaag atletisch. Het is een Franse sedan, bekend om het gebruik van eigenzinnige technologieën zoals hydropneumatische vering en meedraaiende koplampen, en om zijn uiterlijk alsof hij uit de toekomst komt. Eerlijk gezegd, deze auto – die, let wel, debuteerde erin 1955 – Het lijkt nog steeds alsof het uit de toekomst komt. Daar is hij Gran Turismo 7.

Foto: Polyphony Digital/Sony Interactive Entertainment

Polyphony Digital koos voor een laat model, de DS 21 Pallas uit 1970, met zijn haaivormige koplampen met kap. Hier is er nog een in de echte wereld. Kijk er maar eens naar. Heb je ooit een elegantere auto gezien?

Foto: Sjoerd van der Wal/Getty Images

(Op dit moment moet ik toegeven dat mijn grootvader van moederskant, een levenslange Citroen-loyalist, er twee bezat, dus ik ben een beetje bevooroordeeld. Maar toch!)

Het lijdt geen twijfel dat de DS een auto van historisch belang is – Flaminio Bertone’s aerodynamische carrosserie was destijds schokkend en zeer invloedrijk, vooruitlopend op in ieder geval de volgende halve eeuw van autodesign. Maar het is ook onuitsprekelijk cool, en cool op een manier die raceauto’s nooit zouden kunnen zijn. Kazunori Yamauchi, het brein achter Gran Turismo en Team Polyphony toonden opnieuw hun klasse en hun diepe liefde voor autotradities door het op te nemen.

En ja, ik zou waarschijnlijk ook een Porsche hebben.

Lees verder

READ  30 veranderingen die we graag zouden zien in de volgende update voor Pokemon Scarlett en Violet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *