Granblue Fantasy Relink groeit op Steam, en het is nog steeds in opkomst

Granblue Fantasy Relink groeit op Steam, en het is nog steeds in opkomst

Omdat er nog geen pc-versie van Final Fantasy 16 is, verschijnt er al een andere langverwachte grote RPG op Steam. Granblue-fantasie: Relink, de co-op anime-game gebaseerd op de langlopende en enorm populaire RPG van Cygames voor webbrowser en mobiel, heeft Like A Dragon: Infinite Wealth, Persona 3 Reload en Elden Ring al ingehaald naarmate het aantal Steam-spelers blijft stijgen klimmen. Door elementen van Monster Hunter, Genshin Impact, Nintendo JRPG Xenoblade Chronicles 3 en zelfs een beetje Armored Core 6 te combineren, is Relink al positief onthaald vanwege het ingesloten verhaal en het gebrek aan live-service-elementen.

Granblue Fantasy: Relink, voor het eerst aangekondigd in 2016 toen de enorm succesvolle mobiele game nog maar twee jaar oud was, is eindelijk net op tijd gearriveerd om zijn 10e verjaardag te vieren. Oorspronkelijk ontwikkeld door PlatinumGames (bekend van Bayonetta en Nier: Automata), werd Relink in 2019 verplaatst naar de eigen studio Cygames en is nu beschikbaar op Steam en verkoopt nu al veel van de grootste nieuwe RPG's op het platform van Valve. Positie achter de momenteel onstuitbare Palworld.

Relink geeft je een selectie van de meest geliefde personages, elk met hun eigen wapensets, verschillende speelstijlen en zelfs unieke gevechtsmechanismen. Relink neemt de door jou gekozen groep avonturiers mee op zoektochten door de Sky Realm. Je kunt alleen spelen met AI-metgezellen of samenwerken met je vrienden in coöp voor maximaal vier spelers, grote baasgevechten aangaan in een reeks verbluffende Monster Hunter-achtige ontmoetingen en jezelf uitrusten met de beste Granblue Fantasy Relink-wapens. .

Op het moment van schrijven heeft Granblue Fantasy: Relink 103.248 gelijktijdige spelers op Steam. Dit geeft het een voorsprong op Monster Hunter World, dat zelf na de recente heropleving nog steeds regelmatig spelersaantallen van zes cijfers weet te verzamelen, en verder gaat dan andere recente releases, waaronder Like A Dragon: Infinite Wealth (de nieuwste game in de Yakuza-serie, die .. 46.161 gelijktijdige spelerspiek) en Persona 3 Reload (momenteel op een piek van 43.766 direct na de lancering).

READ  Phasmophobia beta-update zorgt ervoor dat hanen "jagen als andere geesten"

Dit zou alle zorgen moeten wegnemen dat het gebrek aan cross-play van Granblue Fantasy Relink tussen de pc- en PlayStation-versies een gebrek aan potentiële coöppartners zou kunnen betekenen. De game scoort ook positieve recensies op Steam, waarbij spelers het gebrek aan live-servicemechanismen prijzen; Momenteel zijn de enige beschikbare add-ons de Special Edition, die een speciaal zwaard, wat upgradematerialen en een set outfitkleurenpakketten bevat, zonder extra microtransacties.

Granblue Fantasy Relink Steam Chart – De nieuw uitgebrachte anime RPG heeft de tweede plaats behaald op de valve chart

Valve's lijst met best verkochte games op Steam vermeldt ook Granblue Fantasy: Relink als de nummer 2-game van dit moment, waarmee het qua wereldwijde omzet een voorsprong heeft op Persona 3 Reload, Enshrouded en Counter-Strike 2. Het overlevingsgevoel van Palworld is misschien iets moeilijker te overwinnen, maar het is zeker een indrukwekkende prestatie voor een anime-game.

Granblue Fantasy: Relink is nu beschikbaar op Steam. Verwacht $ 59,99 / £ 49,99 te betalen Jouw exemplaar Voor de standaardeditie of $ 79,99/£ 64,99 voor de speciale editie. Als je eenmaal binnen bent, hebben we alles wat je moet weten, van hoe je meer Granblue Fantasy Relink Crewmate-kaarten kunt krijgen tot waar je alle Granblue Fantasy Relink-schatkistsleutels kunt vinden.

Ben je momenteel op zoek naar meer van de beste JRPG-games op pc? We hebben degene geselecteerd die je niet wilt missen. Of, als coöp met je vrienden jouw favoriete manier van spelen is, bekijk dan de beste coöpgames van 2024 voor tal van opties.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of ga naar onze website PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *