“The Last of Us Part 3” zal plaatsvinden, misschien pas het volgende decennium op PS6

“The Last of Us Part 3” zal plaatsvinden, misschien pas het volgende decennium op PS6

Naughty Dog heeft zojuist een Een twee uur durende documentaire Over het maken van The Last of Us Part II, een fascinerende kijk op de controversiële en alom bekroonde videogame. En natuurlijk werd er ergens in die twee uur wat nieuws vrijgegeven. Neil Druckman zegt dat hij het concept voor The Last of Us Part 3 heeft bedacht omdat “er mogelijk nog een hoofdstuk in dit verhaal zit.”

Mijn theorie was dat The Last of Us Part 3 op het juiste moment zou verschijnen en de HBO-show meer inhoud zou geven om aan te werken nadat deel 2 was opgesplitst in seizoenen 2 en 3 van die show, waarvan we weten dat dit al gebeurt. Dat had over vier jaar kunnen zijn, maar de tijdlijn past daar niet in op basis van de opmerkingen van Druckman.

De volgende game van Naughty Dog zal niet The Last of Us Part 3 zijn, het is iets anders, waarschijnlijk een zogenaamd sci-fi IP-adres waar ze aan werken voor Sony, wat geen live service is. Nadat The Last of Us Factions instortte, kondigde Naughty Dog expliciet aan dat het een singleplayerstudio zou blijven, dus hier zijn we dan.

Maar de opmerkingen van Druckmann suggereren dat The Last of Us Part 3 waarschijnlijk kilometers ver weg is. Ik heb het over het volgende decennium, gezien de ontwikkelingstijd en de gloednieuwe game die daaraan voorafgaat, zal dat waarschijnlijk op zijn minst 2030 zijn, aangezien we ons in het “Ik heb er een idee voor bedacht” bevinden. fase.

READ  De nieuwste update van Gran Turismo 7 voegt vijf nieuwe auto's toe, waaronder een pick-up

Er zijn geen hints over de verhaalinhoud van de game. Het is veilig om aan te nemen dat Ellie zal terugkeren, hoewel ik betwijfel of de meeste mensen verwachtten dat de tweede Last of Us-game grotendeels zonder Joel zou plaatsvinden, dus wie weet. De grootste vraag is of Abby zal terugkeren na de gebeurtenissen in de tweede game, of dat haar rol in het verhaal voorbij is.

The Last of Us heeft zojuist de cast van Abby afgerond voor het tweede seizoen van de show, die zal worden gespeeld door Kaitlyn Dever, die ook voor Ellie voorlas toen de show voor het eerst werd bedacht. Maar vanwege de luchtaanvallen zal seizoen 2 van The Last of Us pas in 2025 verschijnen.

Maar ja, aan de genereuze kant denk ik niet dat The Last of Us Part 3 er over vijf jaar zal zijn. Er zaten zeven jaar tussen The Last of Us Part 1 en Part 2, met Uncharted 4 in het midden. Zeven jaar na TLOU zou het 2027 zijn, maar nogmaals, alleen al het feit dat je in de ‘concept’-fase verkeert, vormt niet echt de basis voor een release over drie jaar. We zullen dus lang moeten wachten om deze game te krijgen en je zult hem waarschijnlijk op je PS6 spelen.

Volg mij Op Twitter, Draden, YouTube, En Instagram.

Pak mijn sciencefictionromans op Hero Killer-serie En Aarde-trilogie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *