Met Apple Vision Pro kun je geen Bluetooth-muis gebruiken

Met Apple Vision Pro kun je geen Bluetooth-muis gebruiken

Apple heeft het nieuwe uitgebracht voor Vision Pro op vrijdagavond, en legt uit welke accessoires wel of niet werken met de hoofdtelefoon. Hoewel Apple zegt dat het compatibel is met de “meeste” Bluetooth-toetsenborden, inclusief zijn eigen en andere fabrikanten, ondersteunt de Vision Pro geen Bluetooth-muizen. Vision Pro-bezitters zullen het Magic Trackpad van Apple gebruiken.

De Apple Vision Pro ligt gisteren officieel in de schappen en bij de lancering zijn er honderden apparaten beschikbaar. Met oog- en handtracking voor nauwkeurige navigatie en bediening is dat niet noodzakelijkerwijs het geval Behoefte Voor de muis, maar sommige mensen willen deze misschien voor bepaalde taken gebruiken. Het is echter compatibel met veel andere accessoires die essentieel zijn voor bepaalde ervaringen, zoals gamecontrollers. Volgens Apple: “Alle controllers van het MFi-merk (ontworpen voor iPhone) werken met Apple Vision Pro. Dit geldt ook voor Xbox- en PlayStation-controllers en elke controller die met iPadOS werkt.

Hoewel het Bluetooth-toetsenborden ondersteunt, moet u mogelijk een upgrade uitvoeren als u een ouder Apple-toetsenbord gebruikt. Volgens Apple zullen de oudere modellen die verwijderbare batterijen gebruiken, niet werken met de Vision Pro.

READ  Horizon Zero Dawn: The Complete Edition is nu gratis voor PS4- en PS5-bezitters

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *