Oliebollen stopt bij Deurne weer op een bekende plek aan de Molenstraat

Al acht jaar lang een normaal verschijnsel in december in het centrum van Deurne; Jackie Linder Oliebollen Stand Deurne. Zaterdag ging de kiosk weer open en tot en met Oud en Nieuw staat hij net als vorig jaar op de Molenstraat naast de Venice Grillroom.

Het is nu de derde keer dat hij op deze plek staat met een Olibolene stand. “We vonden het voorgaande jaren leuk en nu weten mensen ons hier te vinden. Vroeger zaten we op het Martinetplein en het Anna Terruweplein, maar in de Molenstraat is het wat drukker”, vertelt ondernemer Jackie Linder.

Hoogste kwaliteit
Samen met zijn vrouw, dochters en ander personeel zorgt Jackie ervoor dat er elke dag verse producten bij de kraam verkrijgbaar zijn. De boleïne-olie in Deurne en omgeving staat bekend om de hoogste kwaliteit en smaak, legt Leander uit: “Het beslag maken we ter plekke en bakken meerdere keren per dag verse oliboleen. Het is heel belangrijk dat de oliboleen luchtig en niet vettig is.” We bieden ook speciale soorten gebak aan zoals Deurnese cake, Berliner cake, Nutella cake, Kinder Bueno cake, bananencake, rum-rozijnencake en vele andere soorten.”

DMG-radio
Jaarlijks doet Leander met zijn oliebollenplatform ook mee aan de DMG Radio Scholarship. Hiervoor biedt het een enorme hoeveelheid rozijnen en rozijnenmuffins. Luisteraars van DMG Radio kunnen dit jaar van 20 t/m 23 december elke avond Olipole-pakketten met 12 snoepjes en 12 krentenkoeken winnen. En op zaterdagochtend 24 december kun je tussen 9.00 en 12.00 uur zelfs 25 Oliebollenkraam Deurne en 25 Oliebollenkraam Deurne winnen.

READ  Schattenjacht "Ontdek" Carnaval voor kinderen in Oud West

Oliebol alarm
Wat zou je moeten doen? Luister tijdens de donatieweek naar DMG Radio en als je het “Oliebollenalarm” hoort zorg dan dat je als eerste belt op 0493-745020 of stuur als eerste een Whatsapp naar 06-1 66 55 77 3. DMG Radio kan in omgeving Deurne op 106.2 FM en via Ziggo Digitale Radio op kanaal 918. Online luisteren naar DMG op dmgdeurne.nl en de dmg-toepassing Het is gratis te downloaden via Google Play en de App Store.

De kiosk van Oliebollen Deurne vind je aan de Molenstraat 6 in Deurne naast de Venice Grillroom en tegenover Café ’t Pandje en is tot en met Oud en Nieuw elke dag geopend, met uitzondering van eerste en tweede kerstdag.

More from Madison Garrett
Deze Apple-horloges kunnen watchOS 9 . downloaden
watchOS 9 is officieel onthuld, dus we weten welke Apple Watches later...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *