Gratis PS4-games die we mogelijk krijgen voor september 2020

September komt dichterbij, wat betekent dat Sony elke dag de gratis PS4-games die PlayStation Plus-abonnees krijgen voor de eerste herfstmaand zal onthullen. En na het geweldige aanbod van augustus – Vallen jongens en Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered – Sony heeft zijn werk uit handen als het de lat weer hoger wil leggen. Toch worden er volgende maand nogal wat grote games uitgebracht, waaronder Marvel’s Avengers, waarmee Sony samenwerkt voor exclusieve inhoud, dus misschien zou het slim zijn om een ​​meer tamme reeks games aan te bieden om spelers niet af te leiden.

Zoals altijd weet zelfs de beste waarzegster niet welke gratis games PlayStation Plus volgende maand inpakt. We zouden de beste maand ooit kunnen krijgen of het equivalent van bevroren soep. Helaas heeft PlayStation Plus de reputatie het uit de verpakking te slaan en plat op zijn gezicht te vallen.

Hieronder vind je drie games waarvan ik denk dat ze volgende maand op het menu staan ​​voor PlayStation Plus-abonnees. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te onthouden dat dit slechts voorspellingen zijn. Met andere woorden, ze zijn niet gebaseerd op voorkennis of geruchten, maar eerder op eenvoudige observaties, patronen van de dienstverlening en kennis van de industrie. De kans is groot dat geen van deze spellen volgende maand wordt aangeboden, maar zo werkt wiskunde.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2

Reden: Net als deze maand met Vallen jongens, Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 releases precies wanneer de PlayStation Plus-games van september beschikbaar worden. Het is niet alleen een van de meest opvallende releases van september, maar het jaar en Sony zou grote waarderingspunten kunnen scoren door het geld uit te delen aan Activision om het gratis aan alle PlayStation Plus-abonnees te verstrekken. Is het een droom? Zeker. Het heeft echter net een soortgelijke truc uitgehaald met Vallen jongens, dus het is in ieder geval een mogelijkheid. Het enige dat tegen de opname werkt, is dat de game geen microtransacties heeft, dus het profiteert niet van het krijgen van extra spelers door de deur met een gratis download. Dit betekent dat Sony flink wat geld moet uitgeven, en misschien wil het dit niet doen vlak voordat de PS5-console wordt gelanceerd.

READ  Belmont-kampioen Tiz the Law cruises naar de overwinning in Travers

Omschrijving: “Speel de volledig geremasterde Tony Hawk’s Pro Skater & Tony Hawk’s Pro Skater 2 games in één epische verzameling, vanaf de grond opnieuw opgebouwd in ongelooflijke HD. “

vorige

River City Girls

Reden: De release van de PlayStation Plus-games in september is dezelfde dag River City Girls viert zijn eenjarig bestaan. Met andere woorden, het is het perfecte moment om weer in de gedachten van de industrie te komen en nieuwe spelers aan te trekken. Het mag Sony geen arm en been kosten zoals Tony Hawk, en het zou hardcore PlayStation-fans tevreden moeten stellen. Het is tenslotte een van de meest onderschatte games van 2019.

Omschrijving: “Er zijn weer problemen in River City, en deze keer kunnen alleen de meisjes de dag redden! Met behulp van een verscheidenheid aan aanvallen, wapens en items staan ​​deze warmbloedige heldinnen klaar om de lowlifes van de stad een lesje te leren – solo of in Coöp voor 2 spelers! Het is een ouderwets gerommel voor een nieuwe generatie! “

vorige

Watch Dogs 2

Reden: Waakhonden Legioen komt uit in oktober, dus het lijkt nu de perfecte tijd om te maken Watch Dogs 2 vrij. Je zou het in oktober gratis kunnen maken, maar de game is een beetje aan de lange kant, dus Ubisoft en Sony zouden slim zijn om spelers voldoende tijd te geven om het te spelen. Op dit punt, Watch Dogs 2 is een paar jaar oud en krijgt regelmatig een korting van $ 10 – $ 15. Met andere woorden, Ubisoft heeft waarschijnlijk het merendeel van de verkopen eruit gehaald, wat betekent dat het Sony niet veel zou moeten kosten om de Franse uitgever aan boord te krijgen. Ondertussen is dit vanuit het perspectief van Ubisoft een gemakkelijke manier om nieuwe spelers binnen te krijgen en klaar om te kopen Bekijk Dogs Legion.

Omschrijving: “Speel als Marcus Holloway, een briljante jonge hacker die leeft in de geboorteplaats van de technische revolutie, de San Francisco Bay Area. Werk samen met Dedsec, een beruchte groep hackers, om de grootste hack in de geschiedenis uit te voeren; schakel ctOS 2.0 uit, een invasief besturingssysteem dat wordt gebruikt door criminele meesterbreinen om burgers op grote schaal te volgen en te manipuleren. “

READ  Bigo Live-afleveringen op Video Game Day met speciale evenementen

vorige

More from Madison Garrett

Fans hebben hun eigen versie van Overwatch 2 gemaakt

Vara’s nieuwe kijk op Observatie 2. Helaas moet je wachten tot de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *